Ако ваква лимонатка ти е намбр 1 друже, слабо си гледал филмови. Најсериозно ти велам.Еј,филмот е the most!
Најдобар филм што сум гледал во животот.Се трудев една година да најдам некој подобар филм од него или барем некој сличен на овој,ама безуспешно. Глума, актери, ефекти се е толку перфектно.Приказната не може да се предвиде,никако(Додуше јас почачкав малце пред да го гледам и на википедија е цел раскажан,така да ако планираш да го гледаш не читај ништо)ама тоа не ме спречи да бидам изненаден на крајот.Не ми се веруваше дека тоа така сето може да биде.И ако ја знаев содржината,се мислев дека нешто друго ќе се случе,дека нема така да заврше.Иначе Lucy Hale многу ми се допаѓа во филмот, девојката е совршена и како во некои ситуации делува наивно и детски,едноставно не можиш а да не а засакаш.Мислам дека и поради неа филмот ми е Number1. Обавезно чекам впечатоци откога ќе го изгледаш
он: За препорака не ми текнува, ама од последниве што ги гледав Unknown (2011) со Лиам Нисон ми беше добро трилерче. Цврста оцена од 7.5 има од мене.