Препораки за филм (општа)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Еј,филмот е the most!
Најдобар филм што сум гледал во животот.Се трудев една година да најдам некој подобар филм од него или барем некој сличен на овој,ама безуспешно. Глума, актери, ефекти се е толку перфектно.Приказната не може да се предвиде,никако(Додуше јас почачкав малце пред да го гледам и на википедија е цел раскажан,така да ако планираш да го гледаш не читај ништо)ама тоа не ме спречи да бидам изненаден на крајот.Не ми се веруваше дека тоа така сето може да биде.И ако ја знаев содржината,се мислев дека нешто друго ќе се случе,дека нема така да заврше.Иначе Lucy Hale многу ми се допаѓа во филмот, девојката е совршена и како во некои ситуации делува наивно и детски,едноставно не можиш а да не а засакаш.Мислам дека и поради неа филмот ми е Number1. Обавезно чекам впечатоци откога ќе го изгледаш :)
Ако ваква лимонатка ти е намбр 1 друже, слабо си гледал филмови. Најсериозно ти велам.
он: За препорака не ми текнува, ама од последниве што ги гледав Unknown (2011) со Лиам Нисон ми беше добро трилерче. Цврста оцена од 7.5 има од мене.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ако ваква лимонатка ти е намбр 1 друже, слабо си гледал филмови. Најсериозно ти велам.
он: За препорака не ми текнува, ама од последниве што ги гледав Unknown (2011) со Лиам Нисон ми беше добро трилерче. Цврста оцена од 7.5 има од мене.
Секој има различен вкус.
Според мене самото тоа што Lucy Hale игра во филмов го прави филмот најдобар :) Ја обожавам девојкава.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Секој има различен вкус.
Според мене самото тоа што Lucy Hale игра во филмов го прави филмот најдобар :) Ја обожавам девојкава.
Самото тоа што омилената актерка игра во некој филм не го прави филмот добар или најдобар во овој случај. Ама твој избор како и да е. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па вака,се работи за седум странци што се будат во еден хотел.По кратко време сфаќат дека се во непознат мал напуштен град и насекаде има камери,што значи дека се дел од некакво шоу.Паралелно со тоа,поранешниот маж на Џенет(една од седумте киднапирани)со неговата нова женска барат одговори и се вовлечуват во една мрежа од тајни и измами.Отприлика тоа е тоа,дејството е во хотелот и низ повеќе градови низ кои шетат Марк и Кејт за да ја најдат Џенет. Имам отворено и тема за серијата,ако те интересира повеќе можиш да читниш.Накратко,тоа е се.Ја даваа на Фокскрајм и беше прилично популарна, сигурно си ја загледала на македонски преводот е Непознати,нон-стоп даваа репризи и јас цело време исклучував оти мислев дека е нешто досадно,а после а загледав па требеше да а симнувам зошто престанаа да ја дават.
Не сум ја гледала, ни сум ја зачекала на Фокс крајм, ама имам еден филм сличен да ти препорачам ако сакаш.
Слична тематика, мислам ќе ти биде по вкус, ако си и по филмовите погледни го.
Panic Button

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Дајте предлог некое лесно филмче од жанр комедија, авантура или акција.
За драми и хорори не сум расположен. :)