Губење на јака ерекција пред секс!

blackout7

Истакнат Член
7 јули 2012
4
0
301
Имам врска долга 8 месеци со девојче кое ме привлекува цело време додека сум со неа. Било каков контакт, па дури гушкање и краток бакнеж ми прави јака ерекција. Она што ми е проблем во случајов се оние интимни моменти кога губам ерекција кога сме скроз голи. Што е проблемот, дали сум премногу нервозен, дали не ме пали гола или е нешто друго. Некој со слично искуство?

toby2

Полноправен Член
16 мај 2013
59
21
8
Имам врска долга 8 месеци со девојче кое ме привлекува цело време додека сум со неа. Било каков контакт, па дури гушкање и краток бакнеж ми прави јака ерекција. Она што ми е проблем во случајов се оние интимни моменти кога губам ерекција кога сме скроз голи. Што е проблемот, дали сум премногу нервозен, дали не ме пали гола или е нешто друго. Некој со слично искуство?

Опуштено бе другар,без нервози,направи си муабет и со твојот најдобар другар од подолниот спрат види и он што ке ти каже а ЛЕВАНКА и ДЕСАНКА заборави ги!

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC

Не си доволно искусен во сексот,затоа имаш брза ерекција а после тоа и брзо губење ерекција. Чист проблем претставува нелагодноста да се биде гол, или да се прави “тоа нешто“ со друга особа, кога претходново интимата си бил самиот со себе. Можеби свесно ја споделуваш интимата со партнерот,а во потсвеста сеуште интимата е само твоја и тешко би ја делел додека не биде опуштена ситуацијата. Всушсност може и таа да се срами да и е незгодно, па 50 % и до неа е што губиш брзо ерекција, се додека таа не се опушти не почни да покажи малку страст.
Стандардни се тие проблеми во почетничкиот секс, губење ерекција или недобивање ерекција, пребрзо свршување, трема...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Легни до некој другар за промена, ако доживееш долга и јака ерекција ќе знаеш на што си...

Furby

Полноправен Член
26 јуни 2013
96
92
18
33
То шо сакав да ти го кажам вејке ти го кажаја место мене ама и уште нешто ми текна на ум ...да не не е се до секс ...
Да не си заљубен во незе , па мозоко те алармира нешто .....дека не е дојден уште тој момент ....или можно е да си импотентен .....
Досега ти се има со други случено ова или само со незе .

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC
или можно е да си импотентен .....

Импотентниот неможе да постигне ерекција, а не да добие па ја губи. Не е доволно искусен и не може да се привикни да ја дели интимата со друга,али за брзо време се надминува тој психолошки парфем. Очекувај тема за два месеци “Не сум се симнал од девојка ми...“

• Ми се допаѓа
Реакции: Furby

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
А можда премногу јаки емоции имаш кон девојката, па се плашиш да не ја повредиш некако, ти е страв да не ја разочараш...едноставно препушти се не се замарај и уживај...:)

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

bojan

Староседелец
7 март 2012
44
71
1,018
30
Bitola

Брат не се секирај јас со помал од тебе ааа имам врска 1година и 9месеци ааа имам само 15 години возраст...аа за то шо велиш ти дека кога сте голи ти прај таква ерекција за секс не мисли на то или пак не се соблеквајте голи неморааа..тоо зависи од тебе