Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Јас најмногу сакам политика и економија, тоа ми е и струка и тоа се моите теми но сепак мислам економијата како тема пак ќе ја испомешаме со политика и ќе има препукувања од утро до мрак. За тоа поарно да живееме во мир. :^)

Кити и јас многу сакам да дискутирам, нели и мене ми е струка :). Има многу теми за дискутирање кои се одвоени од политика, на пример чисто неколку што сега ми паднаа на памет - најисплатлива гранка за бизнис во Македонија, сезонски вработувања, стратегиска трговска политика на Македонија, иновативни и релативно нови бизниси кај нас и во светот и уште многу други. Нормално дека постои ризик од вмешување на политика, но затоа се тука модераторите. И во историја форумот постои ризик, па ете постои како таков. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Кити и јас многу сакам да дискутирам, нели и мене ми е струка :). Има многу теми за дискутирање кои се одвоени од политика, на пример чисто неколку што сега ми паднаа на памет - најисплатлива гранка за бизнис во Македонија, сезонски вработувања, стратегиска трговска политика на Македонија, иновативни и релативно нови бизниси кај нас и во светот и уште многу други. Нормално дека постои ризик од вмешување на политика, но затоа се тука модераторите. И во историја форумот постои ризик, па ете постои како таков. :)

е па ај баш супер ти се темите ако сакат да ни одобрат може да си пишуваме :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Меѓународна економија, Истражување на пазар, маркетинг и менаџмент во фирмите, нај успешни фирми менаџери, ехеее има има за пишување,

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
е па ај баш супер ти се темите ако сакат да ни одобрат може да си пишуваме :)
Економија може, ама ако забега во политика и политички препукувања, ќе биде затворена темата.
За почеток можете да ги отворите темите во Општи муабети, па ако се намножат, ќе направиме нов под-форум.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Економија може, ама ако забега во политика и политички препукувања, ќе биде затворена темата.
За почеток можете да ги отворите темите во Општи муабети, па ако се намножат, ќе направиме нов под-форум.
Јееееее

Јас мислам дека може да се отвори еден пофорум на пример Бизнис и економија, оти во општо нема да ги најдиме после темите, се ке се испомеша. Мешана скара шо би се рекло. Политика нема да мешаме никако, нека има напомена за тоа.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јееееее

Јас мислам дека може да се отвори еден пофорум на пример Бизнис и економија, оти во општо нема да ги најдиме после темите, се ке се испомеша. Мешана скара шо би се рекло. Политика нема да мешаме никако, нека има напомена за тоа.

Економија и бизнис интересно, но за да се формира би требало барем 7-8 актуелни теми да се отворат. Затоа препорака ми е да ги отвараме сите тие теми во Општи муабети, затоа што лесно е достапен тој подфорум, ќе се развие дискусија и после сите теми оттаму би се префрлиле во новиот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Економија и бизнис интересно, но за да се формира би требало барем 7-8 актуелни теми да се отворат. Затоа препорака ми е да ги отвараме сите тие теми во Општи муабети, затоа што лесно е достапен тој подфорум, ќе се развие дискусија и после сите теми оттаму би се префрлиле во новиот.

супер, може (y)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
b4F5Zy6.png

Доколку некој форумџија напише две мислења едноподруго во краток временски период истото да се претвора во едно (Кајгана форумот ја има таа можност од самиот почеток на користење на XenForo платформата)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
a.png
зошто кога отворам во Интимна(исповедна) проза ми излегува ова??