Немојте да идите на форум. Ви се нафрлаат и нема да знаете каде е копчето 'одјави се'.
Јаки сме на тастатура.
Јаки сме на тастатура.
ДобредојдеПоздрав и од мене до сите на форумов,ми се виде како интересен форумов па викам ајде да се регистрирам .Се надевам на добра дружба и разменувања на мислења.
Поздрав и од мене до сите на форумов,ми се виде како интересен форумов па викам ајде да се регистрирам .Се надевам на добра дружба и разменувања на мислења.
И од мене добро утро и добренајдеПоздрав и од мене до сите на форумов,ми се виде како интересен форумов па викам ајде да се регистрирам .Се надевам на добра дружба и разменувања на мислења.
Поздрав и од мене до сите на форумов,ми се виде како интересен форумов па викам ајде да се регистрирам .Се надевам на добра дружба и разменувања на мислења.
Epa posle dolgo manijacenje na forumov, odluciv i jas da si se registriram Se nadevam deka nema da zazalam Pozz do site