Серии - Општи дискусии

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сеа се инатиш а знаиш дека сум во право :) Малку да прочачкаш на википедија,ќе видиш дека сум во право.Ама добро како сакаш.Не планирав да се карам само мразам кога сум во право,а викат дека не сум :D
Абе сега не мора да чепкам по википедија, кога го имам јутјуб. Има инсерти од последната епизода па ѕирни. Може не си ја гледал, мене ми изгледа доста познато. Особено делот кога чичкото на Хектор и сестрите ќе и впери пиштол на најмалата сестра и ќе дојде полицијата. :eek:

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Абе сега не мора да чепкам по википедија, кога го имам јутјуб. Има инсерти од последната епизода па ѕирни. Може не си ја гледал, мене ми изгледа доста познато. Особено делот кога чичкото на Хектор и сестрите ќе и впери пиштол на најмалата сестра и ќе дојде полицијата. :eek:
Океј нема смисла веќе да разлагаме,јас сум сигурен дека ти си го гледал тоа на сител3,ама нема врска.Може ќе се најде некој форумџија што ја гледал серијата па да ни каже како било :) А во меѓувреме,ако најдиш линк каде можам да ја симнам серијата,кажи.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Си ја најдов Руби на интернет онлајн (после долго долго долго барање) :igra И така сега си ја почнав од почеток по трети пат(еднаш ја гледав на А1,па на пинк). Барбара Мори е единствена,нема како неа дефинитивно.Тоа зафрлање на косата,па тоа гризење на усната уффф

462px-Rubi.jpg

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Си ја најдов Руби на интернет онлајн (после долго долго долго барање) :igra И така сега си ја почнав од почеток по трети пат(еднаш ја гледав на А1,па на пинк). Барбара Мори е единствена,нема како неа дефинитивно.Тоа зафрлање на косата,па тоа гризење на усната уффф

462px-Rubi.jpg
Е од шпанските серии само оваа серија ја гледав и тоа и јас неколку пати :D
И барем имав корист од нејзе-научив шпански. Од турскиве само нагон за самоубиство можам да добијам : ))
Иначе девојкава ми е ептен убава и мене, ја имам ставено и во најубави жени темата. Поради нејзе и ја гледав серијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Е од шпанските серии само оваа серија ја гледав и тоа и јас неколку пати :D
И барем имав корист од нејзе-научив шпански. Од турскиве само нагон за самоубиство можам да добијам : ))
Иначе девојкава ми е ептен убава и мене, ја имам ставено и во најубави жени темата. Поради нејзе и ја гледав серијата.
Незаменлива е,нели после направија и две други серии според оваа,
RubiPH.jpg

Teresa-manipuladora-500x745.jpg

Ама џабе е,никоја не може со Барбара Мори.Една од најубавите,дефинитивно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Многу фама се крена околу серијава,па прочачкав малку на википедија да видам за што се работи. Серијата започнува од шести октомври на lifetime,а јас едвај чекам да започне.Мислам Jenna Dewan игра една од главните улоги,значи нема шанси серијата да е лоша.Мразам да кажам на почеток,но моите очекувања се превисоки.Не знам што да очекувам,но мислам дека ќе биде нешто слично на Волшебнички. Како и да е,вреди да се погледне и да и се даде шанса.
Дали вие веќе слушнавте за серијата?Планирате ли да ја гледате и какви се вашите очекувања за неа?

533255_1408891749328034_1646071312_n.jpg

Witches-of-East-End.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Гледам некоја за снежана и лошата кралица у ново и старо време,првата епизода ми дојде некако детска ама после се развива приказната.Има луѓе што ја гледаат и кажуваат дека е супер а веќе се емитува трета сезона.Лошата кралица ја нашле најубава:gjavol
ONCE UPON A TIME се вика серијата па кој може нека ја ѕирне па ќе ја коментираме

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
И јас го гледам The walking dead се заразив со филмот. Да не знаеш од 4та сезона колку епизоди има ?
Си се заразил со серијата :zelen
4та сезона-16 епизоди, од кои 8 ќе бидат во 2014та.
Еве ти ги наредните епизоди по ред како ќе искачаат ваљда до четврта си ги гледал.

Прикачувања

• TWD.jpg
    923.9 KB · Прегледи: 9
  • Ми се допаѓа
Реакции: VanHelsing

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Сакам да почнам Twin Peaks да ја гледам, на Линч.
Ја има ли некој гледано? Пофалби, поплаки?

VanHelsing

Истакнат Член
6 октомври 2013
72
58
118
28
Си се заразил со серијата :zelen
4та сезона-16 епизоди, од кои 8 ќе бидат во 2014та.
Еве ти ги наредните епизоди по ред како ќе искачаат ваљда до четврта си ги гледал.

Да да до 4та ми се гледани, сеа читав петтата епизода ке биде во недела. Едвај чекам :rofl П.С Фала ти :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*