Серии - Општи дискусии

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Аман бре,значи мораа да ја уништат серијата!Златна серија,а направија никаква.Се најлошо шо може и се случува на Жули,е добро можно ли е девојчето да е толку голем баксуз?Претераа више,остајте а малце на раат нека дише.
Па и виа новиот шеф катастрофа,тиа првиот барем се разбираше од нешто,вториот еден глуп глуп,ама виа третиот дефинитивно ја зима наградата за најантипатичен актер на годината.Ми се одмили и серија и се.Натали си замина,е сеа и Жули ако испадне дека е мртва,готово више не гледам :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Luisana12

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК Аман бре,значи мораа да ја уништат серијата!Златна серија,а направија никаква.
Се најлошо шо може и се случува на Жули,е добро можно ли е девојчето да е толку голем баксуз?Претераа више,остајте а малце на раат нека дише.Па и виа новиот шеф катастрофа,тиа првиот барем се разбираше од нешто,вториот еден глуп глуп,ама виа третиот дефинитивно ја зима наградата за најантипатичен актер на годината.Ми се одмили и серија и се.Натали си замина,е сеа и Жули ако испадне дека е мртва,готово више не гледам :mad
Кога пишуваш за некоја серија барем пиши го насловот да знаеме за која серија збориш, па и да продискутираме.
Вака многу ме асоцираат имињава на Монк, Натали и Џули, ама содржината не, затоа што не сум ги гледал сите сезони, веројатно. :zelen

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Кога пишуваш за некоја серија барем пиши го насловот да знаеме за која серија збориш, па и да продискутираме.
Вака многу ме асоцираат имињава на Монк, Натали и Џули, ама содржината не, затоа што не сум ги гледал сите сезони, веројатно. :zelen
Извини,ногу бев изреволтиран.
Иначе се работе за серијата RIS Paris,на Фокскрајм ја дават.

4e90e250bc1bc-33.jpg

4e90e22b1e95c-29.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and The Tramp

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Давор а си ја гледал ЛОСТ ??

The Event ,FlashForward ако не си ги глеал да ги погледнеш,штета што имаат по една сезона само .
Rubicon-нешто као мистерија-криминален, може првите епизоди се малку досадни ,али добра серија

јас моментално ја гледам The 4400 ,има мистерија и во оваа,на почетокот се бела светлина киднапира 4400 лугје од различен период и наеднаш сите се појавуваат во 2003г, кога е снимана и серијата :D некои од нив имаат посебни моќи... на втора сезона сум ,ми изгледа добр о и ме тера да ја изгледам што побрзо

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Давор а си ја гледал ЛОСТ ??

The Event ,FlashForward ако не си ги глеал да ги погледнеш,штета што имаат по една сезона само .
Rubicon-нешто као мистерија-криминален, може првите епизоди се малку досадни ,али добра серија

јас моментално ја гледам The 4400 ,има мистерија и во оваа,на почетокот се бела светлина киднапира 4400 лугје од различен период и наеднаш сите се појавуваат во 2003г, кога е снимана и серијата :D некои од нив имаат посебни моќи... на втора сезона сум ,ми изгледа добр о и ме тера да ја изгледам што побрзо

Изгубени не планирам да а гледам ногу сезони ми се некако,сакам пократки серии.
Тоа де The Event некако ме тера умот да а гледам,ама ме загрижува тоа што пишува дека е научно фантастична а тој поим ме асоцира на ногу непознати работи,вселени и такви работи.Де ако сакаш напиши ми на кратко за шо се работе да знам дали да а гледам,на википедија нема нешто посебно околу приказната.Ако не бидуе и таа,ќе одам на New Girl или Day Break.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Тоа де The Event некако ме тера умот да а гледам,ама ме загрижува тоа што пишува дека е научно фантастична а тој поим ме асоцира на ногу непознати работи,вселени и такви работи.Де ако сакаш напиши ми на кратко за шо се работе да знам дали да а гледам,на википедија нема нешто посебно околу приказната.Ако не бидуе и таа,ќе одам на New Girl или Day Break.
New girl е мнооогу досадна серија, ама она ептен многу. Една епизода гледав, како една недела ми се виде. Никаква приказна, ништо интересно, а и глумицата ми е некако лигава. Не ти ја препорачувам да ја почнеш таа серија.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
New girl е мнооогу досадна серија, ама она ептен многу. Една епизода гледав, како една недела ми се виде. Никаква приказна, ништо интересно, а и глумицата ми е некако лигава. Не ти ја препорачувам да ја почнеш таа серија.
Јас гледав една епизода на Фокслајф,кога девојката глумеше дека му е женска на Ник мислам се викаше,абе се изнасмеав :D
Иначе слушнал ли некој од вас за The Lost Room?Што серија е?Сеа ми пишат на фејсбук да сум а глеал,кобајаги ногу интересна мистерија била.Ја гледал некој?Ја препорачува?Да буричкам нешто за неа или ќе ми кажите? :D

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053

Почнува како еден дечко ке ја бара својата девојка каде нејзиниот татко е вмешан во најголемата и најпрекриена тајна на САД,каде држат затвореници 30-40 год од друга планета,,,и тие се исти лугје само што многу побавно стареат така нешто..

ја ти препорачувам да ја погледнеш,има нешто фантазија али не е она измислени вонземјани и такви ствари ,,, исто и FlashForward да не ја заборавиш

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Луѓе дајте бе некој линк од каде да се симне серијава?Сител едно време ја даваа,ама ја расипаа како секоја добра серија,една епизода дават друга не... Помош?

528.jpg

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Луѓе дајте бе некој линк од каде да се симне серијава?Сител едно време ја даваа,ама ја расипаа како секоја добра серија,една епизода дават друга не... Помош?

Отвори ја прикачената датотека 16968
Грешка си дечко, сите епизоди ги дадоа на Сител. Го гледав серијалот пред 4, 5 години кога играше. :)