Серии - Општи дискусии

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Грешка си дечко, сите епизоди ги дадоа на Сител. Го гледав серијалот пред 4, 5 години кога играше. :)
Не сум грешка дечко,убаво се сеќавам ја даваа секој ден,после почнаа пон,втор и среда после само вторник и на крај и тогаш не ја даваа,а после нешто другар ми ми спомна дека ја давале на сител 3 и некако ја испуштив.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не сум грешка дечко,убаво се сеќавам ја даваа секој ден,после почнаа пон,втор и среда после само вторник и на крај и тогаш не ја даваа,а после нешто другар ми ми спомна дека ја давале на сител 3 и некако ја испуштив.
Абе ајде, јас се сеќавам на серијалот и секоја епизода го гледав. :eek Твој проблем ако не си можел да ја фатиш. А телевизија како телевизија ги мењава термините.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Абе ајде, јас се сеќавам на серијалот и секоја епизода го гледав. :eek Твој проблем ако не си можел да ја фатиш. А телевизија како телевизија ги мењава термините.
Па може си гледал,ама на сител 3.На сител ја прекинаа,знам многу бев разочаран омилена серија ми беше тоа време :D

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Абе сега да, пред 5 години Сител 3 работеше. И ја гледав. :rofl
Сега сакаш верувај,сакаш не.Знам убаво дека ја прекинаа,знам и до каде ако сакаш ќе ти раскажам.На сител3 после некое време ја давале пак,ама јас тоа време немав кабловска и не можев да ја гледам и бев многу разочаран.Знам бараме со комшиите на сител страната во програма пак да не а дават,ама не ја даваа.Само на сител3.Сакаш да почнам да ти ја раскажувам нашироко приказната?

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Knife не можев да најдам друг доказ,па еве што ископав од гугл некоја женска го ставила ова на фемина:
И на мене ми беа интересни Акапулко и Анали. Ги прикажуваат на Сител 3. Акапулко од понеделник до петок во 16:15 и реприза во 7:45. Анали од понеделник до петок во 15:30 и реприза во 7:00.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Knife не можев да најдам друг доказ,па еве што ископав од гугл некоја женска го ставила ова на фемина:
Слушај ме сега ја што ти зборам. Сител 3 постои веројатно 3 до 4 години максимум. Серијава ја гледав пред 6 години точно. Онојпат случајно најдов весник 2007 година и ја погледнав програмата. Акапулко играло тогаш. Така што ја гледав серијата на Сител, а се сеќавам и на крајната епизода. :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Слушај ме сега ја што ти зборам. Сител 3 постои веројатно 3 до 4 години максимум. Серијава ја гледав пред 6 години точно. Онојпат случајно најдов весник 2007 година и ја погледнав програмата. Акапулко играло тогаш. Така што ја гледав серијата на Сител, а се сеќавам и на крајната епизода. :)
Добро,ти мислиш јас глуп сум?!Сител3 е од 2008,сеа видов,а Акапулко има 195 епизоди.Јас ги изгледав сите со Регина и малку со Викторија,еве нека бидат 100.И мислиш дека јас(во тоа време немав кабловска имав само пет канали)не би можел да забележам ниту една од сите 95 епизоди ниту да начекам?А само сител гледав бидејќи тогаш даваа најдобри серии.И сител глупи се нема да стават на програмата на нет дека игра серијата?Зошто би го направиле тоа?
Ти или си гледал на сител3 или си гледал како си замина Регина па мислиш дека тоа е крајот.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Добро,ти мислиш јас глуп сум?!Сител3 е од 2008,сеа видов,а Акапулко има 195 епизоди.Јас ги изгледав сите со Регина и малку со Викторија,еве нека бидат 100.И мислиш дека јас(во тоа време немав кабловска имав само пет канали)не би можел да забележам ниту една од сите 95 епизоди ниту да начекам?А само сител гледав бидејќи тогаш даваа најдобри серии.И сител глупи се нема да стават на програмата на нет дека игра серијата?Зошто би го направиле тоа?
Ти или си гледал на сител3 или си гледал како си замина Регина па мислиш дека тоа е крајот.
Уживај јас сум глупиот што воопшто те цитирав погоре. Не можам да се расправам за нешто што го знам. :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Уживај јас сум глупиот што воопшто те цитирав погоре. Не можам да се расправам за нешто што го знам. :)
Сеа се инатиш а знаиш дека сум во право :) Малку да прочачкаш на википедија,ќе видиш дека сум во право.Ама добро како сакаш.Не планирав да се карам само мразам кога сум во право,а викат дека не сум :D