Пиво фест - Прилеп

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Голема грешка е шо 2 cellos се повикани на ваква манифестација. Па тие се за да си седнеш и да им се изнаслушаш. На синоќешната забава мислам дека Дани растур направи, иако и Драган Мијалковски не беше лош. Оџаклиевска не ја слушнав, а Васил Хаџиманов онака само на почетокот.
Вера не би да ја коментирам :D

И јас се согласувам за 2 cellos, тие не се за на ваква манифестација. Тие се за дома да седнеш и да си ги слушаш,за луѓе со стил.
Вчера мене воопшто не ми се бендиса, само Дани застанав да ја слушам, сето деца околу мене ги пееја нејзините песни.
Ни пиво фест не е то шо беше.

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Значи ли тоа дека сите што биле синоќа на пиво фестот дека се проста раја?

Не значи, туку сакав да кажам ни пиво фест не е то шо беше. Луѓето знаат да се забавуват само за Аца Лукас, Цеца, Харис Џинович и некои такви турбо фолк пејачи.
Скоро никој не цени денес квалитет. Плус сите стоеја ко здрвени вчера, апсолутно никој не играше.
Маријанчо дефинитвно оваа година погреши со изборот.
И не мислам да навредувам никој, туку само кажав на каква музика се весели народот.
И те замолувам повеќе да не ме цитираш.
Фала, пријатно.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не те ни цитирав ни претходно,само си прашав она што ме интересираше.
Некоја музика е баш само за слушање,не значи дека ако не се игра дека не се ужива.
Нема потреба да се нервираш од она што ме интересираше како дополнителна информација на она што го прочитав од твојот пост.
Пријатно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
И јас се согласувам за 2 cellos, тие не се за на ваква манифестација. Тие се за дома да седнеш и да си ги слушаш,за луѓе со стил.
Вчера мене воопшто не ми се бендиса, само Дани застанав да ја слушам, сето деца околу мене ги пееја нејзините песни.
Ни пиво фест не е то шо беше.

Или па минатите години ние бевме помали и не ни сметаше толку тоа :p
Не знам за тебе кај си била, на местото јас кај шо стоев со друштвото беше топ. А и за децата мислам нема шо да се буниме, и за нив е пиво фест. :D

Е ај сега да си кажам за сношти, а воедно и да си прашам од кај излезе Калиопи на пивофест? Јас колку шо видов во програмата не беше предвидена. И така вртам круг, се туркам низ гужвата и ко ја слушнав правец пред бина. Шо знам, некако повеќе очекував од неа. На Владо му знам едвај 3 песни ама задоволна сум од тоа како помина. Еее Ина..не знам колку време чекавме да се појави на сцена, ама поарно да не се појавуваше за толку малце бе. Ама арно рече другар ми, колку пари толку музика. Па тоа ти е светска ѕвезда бе брат, не е ко овие нашите балканските :p Направи јака забава ми се чини, луѓето побудалеа.
И таман реков дека оваа година нема прскање со пиво зашо скапо му е на народот, некој од назад ме искапи. :giggle

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Или па минатите години ние бевме помали и не ни сметаше толку тоа :p
Не знам за тебе кај си била, на местото јас кај шо стоев со друштвото беше топ. А и за децата мислам нема шо да се буниме, и за нив е пиво фест. :D

Е ај сега да си кажам за сношти, а воедно и да си прашам од кај излезе Калиопи на пивофест? Јас колку шо видов во програмата не беше предвидена. И така вртам круг, се туркам низ гужвата и ко ја слушнав правец пред бина. Шо знам, некако повеќе очекував од неа. На Владо му знам едвај 3 песни ама задоволна сум од тоа како помина. Еее Ина..не знам колку време чекавме да се појави на сцена, ама поарно да не се појавуваше за толку малце бе. Ама арно рече другар ми, колку пари толку музика. Па тоа ти е светска ѕвезда бе брат, не е ко овие нашите балканските :p Направи јака забава ми се чини, луѓето побудалеа.
И таман реков дека оваа година нема прскање со пиво зашо скапо му е на народот, некој од назад ме искапи. :giggle
Направи јака забаава, ама многу кратко беешееее, плус не ја испеа inndia и j'adore.. :D

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Најубава забава направи даниела, бравос :D
Мислев дека ќе биди глупаво годинава, ама преубаво си поминав :D :D

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ина-колку пари толку музика.:D:D
Криво ми е што не отидов вчера, сите кажват дека Даниела одлична забава направила. Јас малку го фатив на телевизија Миле Кузмановски и според мене и тој доста добра забава направи. Како и да е вчера беше убаво мака ми е шо не ојдов.(n)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius