Жал ми е за тебе.bidejki ostanav bremena..
Жал ми е за тебе.bidejki ostanav bremena..
А ти пречи ли разликата во годините?Тогаш повлечи се,немаш проблем значи.Во брак не е, едноставно колку што можам јас за тоа да размислам, стравот е кај неа е тоа што е голема разликата во годините, како што е и кај мене стравот, искрено кога заживеав со неа, планирав да имам еден краткотраен провод со неа(да не бидам погрешно сватен, мислев на провод, како оние тинејџерските) но сега гледам се станува поинаку, мислам дека е време да се повечам, но не знам како, мразам да повредувам луѓе.
А ти пречи ли разликата во годините?Тогаш повлечи се,немаш проблем значи.
Во право си ама и самиот си свесен дека нема да функционира ова.Тогаш ако не можете да бидете пријатели и се осеќаат искри меѓу вас најубаво би било мала дистанца.Види сеа, во љубовта не одбира, значи нема никакво значење староста, поточно годините, но реалноста е тоа дека фактички има големо значење за околноста и фамилијата, едноставно изгледа дека не е во ред.
Сепак, ако ја откачам, испаѓа дека ја откачувам бес причина, едноставно ја повредувам без причина...
опасна работа
Во право си ама и самиот си свесен дека нема да функционира ова.Тогаш ако не можете да бидете пријатели и се осеќаат искри меѓу вас најубаво би било мала дистанца.
Звучи како клише муабет ама понатака само ќе се продлабочуваат чуства нели,дали тогаш ќе ти е помалку криво од сега?Дистанца ко дистанца, али во случајов иде дека јас останувам не повреден, повредувам друг, а за се тоа сум крив јас, јас се испикав, јас се започнав, а понатаму.......... не знам колкава си, дали некогаш си искусила такво нешто, но да не даде господ на никој, никој да не искуси такво нешто