Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Lillian Хоуп* Би било добро препораките да ги пишувате во темите за филм,таму можеби ќе му бидат од корист некому,не верувам дека некој ќе отвори овде да бара филм :)

btw освен ова со филмовиве,не забележав некоја дискусија која би можела да премине во посебна тема(think)

Има има,по другите страни бе Мила,еве имаше на пример од оние постови за Тестирање кознатика врз животни и доста други.
Само зависи дали сакаш да ги видиш,а и времето беше многу кратко,не верувам ни дека прегледа :)
Го напуштам часот,молим те не ме бркај :trca :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Lillian Хоуп* Би било добро препораките да ги пишувате во темите за филм,таму можеби ќе му бидат од корист некому,не верувам дека некој ќе отвори овде да бара филм :)

btw освен ова со филмовиве,не забележав некоја дискусија која би можела да премине во посебна тема(think)
Напишани се таму, овде само си правиме муабет да не бидеме оф таму...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and melpomena

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Дали проверил некој да види де :D
Устата понекогаш е побрза и од мозокот и од очите.

А некогаш бабата е побрза од внучињата (народна поговорка) :D
Иначе, за лајкот на постот погоре што го пишав, се предомисли? :D (откако го виде одговорот од хоуп)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А некогаш бабата е побрза од внучињата (народна поговорка) :D
Иначе, за лајкот на постот погоре што го пишав, се предомисли? :D (откако го виде одговорот од хоуп)

Не.
Од причина што со вториот дел од постот не се согласувам,а како баба од брзање кликнав пред да дочитам,за да отпосле решам да ти одговорам.
Ако толку ти значат моите лајкови и лајковите воопшто,еве да пробам на секое да ти ги делам?
Ама пак има еден проблем.
Ти си ги бришеш после мислењата сама,и ке се бриши и лајкот и џабе сум те лајкувала (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Не.
Од причина што со вториот дел од постот не се согласувам,а како баба од брзање кликнав пред да дочитам,за да отпосле решам да ти одговорам.
Ако толку ти значат моите лајкови и лајковите воопшто,еве да пробам на секое да ти ги делам?
Ама пак има еден проблем.
Ти си ги бришеш после мислењата сама,и ке се бриши и лајкот и џабе сум те лајкувала (worried)

Аууу поласкана сум, таман работа, постовите што си ми ги лајкнала ти како најзначајни ќе ги обележам,жими тебе(flower)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163

Попрво ќе отвори чат отколку филм (мрза е во прашање од кои се инфинцирани скоро сите)

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Аууу поласкана сум, таман работа, постовите што си ми ги лајкнала ти како најзначајни ќе ги обележам,жими тебе(flower)

За оној што е верник,колнењето е света работа,и обично не е убаво.Скоро како клетвата.
Ама кад је гага и киселина је блага :)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Попрво ќе отвори чат отколку филм (мрза е во прашање од кои се инфинцирани скоро сите)

Да но мислев за некој друг член што не е тука во моментов , на оваа тема се испишуваат страници со брзина на светлината:)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Да но мислев за некој друг член што не е тука во моментов , на оваа тема се испишуваат страници со брзина на светлината:)
Потполно те разбрав и твојата најдобра намера ама цел форум е на чат и 90 проценти ќе го прочитаат постот сега и овде а на филм ретко и кој отвара,пак ќе кажам мрза е во прашање.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis