Сакам да кажам/Сакам да прашам

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Да ти е:cenzuraм времето и невремето,дома не можам да си отидам,барем чадор да си имав:mad:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Туго Бошке, туго Лелке!
Тмурност и грмежи во склад со човековите карактери. Перфектна спојка. Ко реприза на бурните денови на форумов. :giggle
Споулавува природава, жими мама.
Кога сме кај мама, и женава скренала за триста и два степени. Редовно го прати доктор Оз, па го впива секој совет здраво за готово.
Станала уште во 7 да пешачи, оти така било здраво, а секој ден појадува две кришки црн леб со маргарин и зелен чај. Брутално.
Интересно ми е да се надмудруваме ко две испетелени тинејџерки.
Што ти прави климакс. Се надевам нема да се облекувам во емо-аниме стил кога ќе дојде времето да ме трефне и мене.

Туку, бедни ни се медиумиве бе луѓе.
Од што немаат што да кажат, и од што сакаат да си ги прикријаат про-партиските наклоности и интереси, се занимаваат со трачеви и рандом сообраќајки фатени на улица, каде што настрадала една мравка, а три скакулци се повредени од кои еден во животна опасност.
Никнуваат новинарчиња ко печурчиња после дожд. А писменост?
Па следи три реда украдена и лошо преведена вест у стил: „Најзарозен Дунав, кој достигна редордни девет метри во Будимпешта денеска.“
К и Д не се ни близу! Нема да се вадиме со фактот дека текстот не е лекториран. Неписмен/а си. Точка.
Па заостанати сме биле. Е не, квантна механика ни сервираат.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Нема се вадиме со фактот дека текстот не е лекториран.
Лекторирај си го делов, чисто информативно. xD
СДК гром си мана на пејсе метра од мене
ах што ти прави този лудо недефинирано време. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Лекторирај си го делов, чисто информативно. xD
СДК гром си мана на пејсе метра од мене
ах што ти прави този лудо недефинирано време. :D

Фала на забелешка. Сега ти среди си ги точките, запирките и големите букви. Филолог си, срамота е вака да пишуваш.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
^
Правилата за пишување „песнички“ во слободен стил не посочуваат така Електра. :)