Еден рецепт.. Ги пуниш палачинките со салама и кашкавал, ги валкаш во презла во јајца ги затвораш со чечкалици и ги пржиш. Имам правено..кај мене на работа од палачинки прават пирошки нај убави се Ч)
ке ги прасам за рецепт па ке ви казам
Еден рецепт.. Ги пуниш палачинките со салама и кашкавал, ги валкаш во презла во јајца ги затвораш со чечкалици и ги пржиш. Имам правено..кај мене на работа од палачинки прават пирошки нај убави се Ч)
ке ги прасам за рецепт па ке ви казам
Може и без чачкалици, само да бидат правени во поголема тава. -Мама има правено.Еден рецепт.. Ги пуниш палачинките со салама и кашкавал, ги валкаш во презла во јајца ги затвораш со чечкалици и ги пржиш. Имам правено..
Same.Јадам и тоа како..
Најубави ми се намачкани со нутела,внатре банана и прелив одозгора .. мммммм
благите со нутела и сиренце?МММ .... ги обожавам како солени ,така и благи ,немам некој рецепт за смесата отприлика ставам брашно ,да не ми бидат ни премногу тенки ,ни дебели ,обавезно млеко една или две чаши од 250мл ,2јајца малку сол и шеќер и останатото вода и ги матам додека не ја добијам саканата густина потоа во целата смеса додавам малце зејтин и спремни се за пржење на загреана тава малку подмачкана со зејтин , ставаме да се печат и потоа више не е потребен зејтин да се става во тавата . И на крај за фил солените ги сакам со салама пилешка рендана , сирење и кечап ,а благите Нутела и со малце сиренце .... Превкусно
Секакооо зар не си пробала ти препорачувам највуксни сеееблагите со нутела и сиренце?
некако не ми иде комбинацијава немам пробано,прв пат слушам некој да меша солено и благоСекакооо зар не си пробала ти препорачувам највуксни сеее
Епа за се има прв пат , знам дека ќе се чудите , ал треба да се проба па да се каже дали е вкусно или не енекако не ми иде комбинацијава немам пробано,прв пат слушам некој да меша солено и благо