Форумска љубов | Форумски пар

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Темава е смислена како кодошилница или да си се кажат тие што се заедно дека им е убаво?

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Темава е смислена како кодошилница или да си се кажат тие што се заедно дека им е убаво?

Воведот вели,и едното и другото :)
Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' . :D Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално? :frantic :D

Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ? :)

:sram:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Како да увидов нов форумски пар,ама ај осуди се напиши го де :eek:
Може ке се навреди.
Овде веке не знаеш кој од што се навредува,некој дури и од самиот себе си :zelen ама бар да си признае дека е од тоа.
Иначе има има нов форумски пар.Љубовта не познава граници па дури и кога не ни е дозволена ние изиграваме светци.
Кога ни одговара се правиме светци,а кога не ни одговаравелиме дека Никој не е светец.
Еден поздрав до парот кој нема да ми замери што ке го спомнам cakar_ulav Lena
Нема да замерат не од причина што ке помислат дека некој им чепка во приватниот живот,туку ради она што ке разберат дека го коментирам она што тие го пласираат и како тоа изгледа во моите очи :D
Има доста парови,некои поумешно се сокриваат,некои само мислат дека добро го прават тоа,а некои пак дури и сакааат тоа само да изгледа така.
Туку го нема,кај е близнак ?
Најде ли партнерка форумџијска?:unsure
Не ти го разбирам постот.
Те цитирам.

"Иначе има има нов форумски пар.Љубовта не познава граници па дури и кога не ни е дозволена ние изиграваме светци.
Кога ни одговара се правиме светци,а кога не ни одговаравелиме дека Никој не е светец.
Нема да замерат не од причина што ке помислат дека некој им чепка во приватниот живот,туку ради она што ке разберат дека го коментирам она што тие го пласираат и како тоа изгледа во моите очи "

??????
Што пласираме во твоите очи Мелпомена?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не ти го разбирам постот.
Те цитирам.

"Иначе има има нов форумски пар.Љубовта не познава граници па дури и кога не ни е дозволена ние изиграваме светци.
Нема да замерат не од причина што ке помислат дека некој им чепка во приватниот живот,туку ради она што ке разберат дека го коментирам она што тие го пласираат и како тоа изгледа во моите очи "

??????
Што пласираме во твоите очи Мелпомена?

Првиот дел од мојот пост нема врска со вас двајцата.
Во вториот дел од каде што напишав дека упатувам поздрав до вас двајцата беше заради вториот дел од воведот на темата,а тоа е ова..

Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ? :)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Во вториот дел од каде што напишав дека упатувам поздрав до вас двајцата беше заради вториот дел од воведот на темата,а тоа е ова..

И ние те поздравуваме Мел-Чи и ти праќаме топла гушка:)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173

Ако збориме според бројот на мислењата, ти мелчи и парва би биле одличен пар, зашто и двајцата нели сте староседелци. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and melpomena