Мене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијамшто се секираш?! Тука е ''КокаКолата да ја споделуваш ''со пријатели на ФБ![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Мене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијамшто се секираш?! Тука е ''КокаКолата да ја споделуваш ''со пријатели на ФБ![]()
Ама...јас имав бонус купони за во Мекдоналдс...сеа ќе останам гладен. Како можеш да бидеш таква бесчувствителна?Мене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијам![]()
Еве те канам на вечера утре со скромни пилешки прсти и еден Белан!Ама...јас имав бонус купони за во Мекдоналдс...сеа ќе останам гладен. Како можеш да бидеш таква бесчувствителна?
ама затоа имаш плочки и огледало во wcМене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијам![]()
Албумите на фб ми се заклучени, пошто моментално ми се реновира вецетоама затоа имаш плочки и огледало во wc![]()
![]()
епа да сеа е сезона на реновирањето,бушењето и рушењето по домитеАлбумите на фб ми се заклучени, пошто моментално ми се реновира вецето![]()
благодарам но мислам дека ќе одам до америка за да јадам у мекдоналдсЕве те канам на вечера утре со скромни пилешки прсти и еден Белан!
Штета, каква уметност страда поради тоа...епа да сеа е сезона на реновирањето,бушењето и рушењето по домите![]()
ма каква природа,златни споменици сред СкопјеШтета, каква уметност страда поради тоа...
Ќе треба сега во природа да се сликаат.
Безвезе![]()
Тоа веќе е проживеано сигурно, треба нешто ново..ма каква природа,златни споменици сред СкопјеСамо за сликање се
![]()
![]()