Мене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијамшто се секираш?! Тука е ''КокаКолата да ја споделуваш ''со пријатели на ФБ
Мене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијамшто се секираш?! Тука е ''КокаКолата да ја споделуваш ''со пријатели на ФБ
Ама...јас имав бонус купони за во Мекдоналдс...сеа ќе останам гладен. Како можеш да бидеш таква бесчувствителна?Мене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијам
Еве те канам на вечера утре со скромни пилешки прсти и еден Белан!Ама...јас имав бонус купони за во Мекдоналдс...сеа ќе останам гладен. Како можеш да бидеш таква бесчувствителна?
ама затоа имаш плочки и огледало во wcМене сеедно ми е, нит Нутела јадам, нит Кока-Кола пијам
Албумите на фб ми се заклучени, пошто моментално ми се реновира вецетоама затоа имаш плочки и огледало во wc
епа да сеа е сезона на реновирањето,бушењето и рушењето по домитеАлбумите на фб ми се заклучени, пошто моментално ми се реновира вецето
благодарам но мислам дека ќе одам до америка за да јадам у мекдоналдсЕве те канам на вечера утре со скромни пилешки прсти и еден Белан!
Штета, каква уметност страда поради тоа...епа да сеа е сезона на реновирањето,бушењето и рушењето по домите
ма каква природа,златни споменици сред Скопје Само за сликање сеШтета, каква уметност страда поради тоа...
Ќе треба сега во природа да се сликаат.
Безвезе
Тоа веќе е проживеано сигурно, треба нешто ново..ма каква природа,златни споменици сред Скопје Само за сликање се