Каков мобилен телефон имате?

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
samsung-diva-gt-s7070-white-or-black-purple-[3]-223-p.jpg

Самовила

Полноправен Член
6 април 2013
48
33
18
Имам јас ваков службен, телефонот е ужас, освен батеријата... батеријата му е фантастчна.Максимум два пати неделно го полнам.
jaс сум презадовална со телефонот,а кога велиш батеријата дека е во ред зошто велиш дека е ужасен телефонот,како и да е тоа е твое мислење(handshake) јас иако работам како сервисер за мобилни тел. за ништо не би го сменила(y)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
jaс сум презадовална со телефонот,а кога велиш батеријата дека е во ред зошто велиш дека е ужасен телефонот,како и да е тоа е твое мислење(handshake) јас иако работам како сервисер за мобилни тел. за ништо не би го сменила(y)

Како што кажав, батеријата е во ред - прекрасна е, телефонот си е ужас. Не зборам за надворешен изглед, за софтверот зборам, за апликациите, за услугите што ги нуди самиот телефон. Како сервисер за мобилни, ме изненадува твојот одговор. (shake)

G A x 2

Нов член
8 мај 2013
1
0
1
LG Optimus L5 - и не ми зборете за батерија, пошто мојот држи и до цела недела (нормална употреба)... :) Не дека се фалам, ама го купив ради високиот рејтинг на издржливоста на батеријата и не се покајав! Пошто некои од вас се изјаснија за што би го смениле - па еве (пошто скромноста е врлина, нели) за S4-ка! :D :p :D

Самовила

Полноправен Член
6 април 2013
48
33
18
Како што кажав, батеријата е во ред - прекрасна е, телефонот си е ужас. Не зборам за надворешен изглед, за софтверот зборам, за апликациите, за услугите што ги нуди самиот телефон. Како сервисер за мобилни, ме изненадува твојот одговор. (shake)

:) зошто те изненадува се е до серијата на телефонот...поздрав те честам:kafe;)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN