Сакам да кажам/Сакам да прашам

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Колега блогер, пази сега. Има разлика меѓу прекршување на правило и цензура. Цензура е кога според сите закони и правила имаш право да кажиш и напишиш шо сакаш но некој те спречува во тоа. Во случајов јасно е дека се работи за прекршување на две правила, забрането рекламирање и политика на форум. Ти го кажувам ова како бивш модератор и колега блогер, ако сум дораснат да те наречам колега.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and JaMi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Не навлегувам во тоа дека овде си ги рекламираш колумните. Твое право. Политиката е забранета на голем дел од МК форумите.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Убав помин за 1 мај.Пиво.Скара.И, само женско друштво! (wasntme) .Ми фалеше уште еден дечко,да се љубиме,да играме топка,да се бркаме :D Сонцето ме изгоре ама сепак јас му се радувам.И не а сфаќам фората со ''раке пуке раке шљаке '' AnimatedConfusedSmiley.gif

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Убав помин за 1 мај.Пиво.Скара.И, само женско друштво! (wasntme) .Ми фалеше уште еден дечко,да се љубиме,да играме топка,да се бркаме :D Сонцето ме изгоре ама сепак јас му се радувам.И не а сфаќам фората со ''раке пуке раке шљаке '' Отвори ја прикачената датотека 16110
еве сега свати :rofl:rofl

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
да .. кај нас крајот делото го гнаси :D али добро е.. слеговме в град и пак на пиво мавнавме :D cheers ;)
Сепак, кавгата беше за на таја локација, после по некое време се заборави на се! тоа е убаво

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Е*ате народот, ГЛУП!

Како сите да чекаа да дојде 1 Мај за да се изналокаат, да се препијаат и да не можат на нозе да стојат. Епа заради тоа што се нема исав, млади личности гинат во сообраќајки, деца се земаат на душа. Аман, до толку ли е тешко, ако ти се пие, пиј, ама не вози. Остави да вози некој трезен.

Ми е смачено да слушам како гинат луѓе од аздис, од што ново правило е дека на Мај играта е кој поќор пијан да се направи. Излези било кој ден, напијај се, плати си такси и дојди си дома. Толку ли е тешко?

Заради вакви ГЛУПАЦИ, ГЛУПИ луѓе, невини страдаат.
Немам зборови, немам навистина.

Јас вчера Мај го прославив со 2 чаши бело вино, па пак супер си поминав. Аман, што убавина видовте во тоа да не можеш на нозе да стоиш и да ти е лошо уште 3 дена потоа?