Во право си, иначе дечкото што се прави 18-19 години, искрено според сите коментари што ги пиша, едноставно сваќам дека си имаме работа со мало, пргаво, неискусно, наивно и недозреено дете, значи и јас знам да пишам некогаш нешто на заебанција, како и сите!Ако сакаш физички да се решиш со некого, ете ти го ѕидот, земи и реши се со него. Член си на форумов речиси цела година помалку од мене и сигурно не знаеш подобро од мене како функционира и работи форумов. Да се откажував јас секој пат поради некој како тебе што не ми е ни до малото прсте нема смисла.
Не си ми ни дораснат со твоите глупи муабети. Да беше некој твој роднина настрадан во тие сообраќајки немаше да пишуваш глупи коментари и да се смееш на туѓата несреќа. А ако видеше подобро, никој не се шегува на сериозни теми, како болест, смрт и слично. Вака ќе се правиш фраер? Браво, ти честитам. Пофраер си од мене, поголем шегаџија си, поумен си.
Значи дечко чим бараш ти да се пресметаш на физички или психички начин, значи дека си кукавица која не знае ништо друго освем, кавга и тепачка, не те знам не ни те познавам, но искрено ке ти кажам, со овај ум што го имаш, не знаеш каква будала можеш да начекаш, коските можи да ти ги искрши!
Но ако сметаш да се справиш психички, прво би те замолил да ми објасниш каков е тој психички начин на решавање, тогаш ке правиме муабет со тебе.