Хорор филмови

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Kitty

Гледам си пишала во рецензија на филм некој си хорор филм.. Би сакал да ти препорачам сличен на тој филм, The children. :)
аа тенкс, еве го видов на трејлер...ќе го изгледам обавезно..(y)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
The Gravedancers
Филмот е интересен, со добра содржина, не е како пола со опседнати куќи или личности.
Приказна за едно друштво што во несреќа гo губи пријателот. После една вечер со многу пиење, ќе одат кај него на гроб да му оддадат последна почит. На неговиот гроб ке најдат белешка-поема за вредноста на животот со поука дека треба да се танцува над несреќата. Поучени од тоа и малце повеќе пијани друштвово танцува на гробовите... А со тоа непочитување на мртвите тие разбудија лути духови....

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
The Children
Нешто чудно се случи со децата на заедничката средба. Многу крв, убиства, уф језив ептен..
images

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
The Children
Нешто чудно се случи со децата на заедничката средба. Многу крв, убиства, уф језив ептен..
images
Гледан ми е...многу језив...и уште не ми е јасно што им стана на децата ?????

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Гледан ми е...многу језив...и уште не ми е јасно што им стана на децата ?????
Па ги фати како некој вирус колку што приметив, нели искашлуваа крв, и тоа ги тераше на агресија. Ама и беа поврзани некако едни со други, и на крај па еден куп деца излегоа. Кој знае, битно многу језиво.

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
MV5BMTU2NjQyNDY1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk1MDU1MQ@@._V1_SY317_CR1,0,214,317_.jpg http://www.imdb.com/video/imdb/vi2729509145/?ref_=tt_ov_vi Многу добар филм, препорачувам да го гледате !

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Одличен филм, синоќа го гледав. Иначе секоја чест за основачот на темава!
јас од кога го изгледав овој имав кошмар и после еден месец не пуштив хорор да гледам, не за друго туку со духови општо сите ми се страшни ептееенн :ladno

• Ми се допаѓа
Реакции: ComputerService

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
јас од кога го изгледав овој имав кошмар и после еден месец не пуштив хорор да гледам, не за друго туку со духови општо сите ми се страшни ептееенн :ladno
Ај ај, па не е толку страшно :mstickle, јас порано многу ги гледав на канал ID-investigation disovery, тие документарците the haunted house, почнуваа во 12 часот, и така цела ноќ не си можев да спијам :eek:, иначе имам да ти препорачам еден , Хорор Љубовен филм, сега е излезен, само да го побарам трејлерот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Ај ај, па не е толку страшно :mstickle, јас порано многу ги гледав на канал ID-investigation disovery, тие документарците the haunted house, почнуваа во 12 часот, и така цела ноќ не си можев да спијам :eek:, иначе имам да ти препорачам еден , Хорор Љубовен филм, сега е излезен, само да го побарам трејлерот.
ајде пиши го :D