аа тенкс, еве го видов на трејлер...ќе го изгледам обавезно..Kitty
Гледам си пишала во рецензија на филм некој си хорор филм.. Би сакал да ти препорачам сличен на тој филм, The children.
аа тенкс, еве го видов на трејлер...ќе го изгледам обавезно..Kitty
Гледам си пишала во рецензија на филм некој си хорор филм.. Би сакал да ти препорачам сличен на тој филм, The children.
Гледан ми е...многу језив...и уште не ми е јасно што им стана на децата ?????The Children
Нешто чудно се случи со децата на заедничката средба. Многу крв, убиства, уф језив ептен..
Гледан ми е...многу језив...и уште не ми е јасно што им стана на децата ?????
јас од кога го изгледав овој имав кошмар и после еден месец не пуштив хорор да гледам, не за друго туку со духови општо сите ми се страшни ептеееннОдличен филм, синоќа го гледав. Иначе секоја чест за основачот на темава!
Ај ај, па не е толку страшно , јас порано многу ги гледав на канал ID-investigation disovery, тие документарците the haunted house, почнуваа во 12 часот, и така цела ноќ не си можев да спијам , иначе имам да ти препорачам еден , Хорор Љубовен филм, сега е излезен, само да го побарам трејлерот.јас од кога го изгледав овој имав кошмар и после еден месец не пуштив хорор да гледам, не за друго туку со духови општо сите ми се страшни ептееенн
ајде пиши гоАј ај, па не е толку страшно , јас порано многу ги гледав на канал ID-investigation disovery, тие документарците the haunted house, почнуваа во 12 часот, и така цела ноќ не си можев да спијам , иначе имам да ти препорачам еден , Хорор Љубовен филм, сега е излезен, само да го побарам трејлерот.
ајде пиши го