Не е точно од страна пак ти прикажува дека коментирал ама ако стиснеш да видиш што поточно коментирал тогаш не може,не е баш како на фејсбук блоков овде на форумов,башка он може да ги чита твоите мислења ако блокнешНеговите постови не ти излегуваат.
Не гледаш дека коментирал.
Е сега дали тој гледа немам појма.
Ама паметна работа е.
Ги гледаш и целосни ако стигнеш. Јас имам блокиран член оддамна и кога стискам ги гледам целосните коментари.Не е точно од страна пак ти прикажува дека коментирал ама ако стиснеш да видиш што поточно коментирал тогаш не може,не е баш како на фејсбук блоков овде на форумов,башка он може да ги чита твоите мислења ако блокнеш
Ако мене ми е затворен профилот за широка јавност ако не те следам не можеш да читаш што ми се случува на профилот.Точно.. А исто и тоа следењето. Ништо не се случува.
Ако ме следиш ти не можешА ако те следам јас, можам? : )
Најубаво ни да го читаш ни да те чита, она целосен блок.Иам предлог кд смо веќ куде овуј тему около игнор, ја иам предлог игнориран член да неможе да те цитира
Затој што сфи читаф што сака он да ти каже осфен тебе, а устфари мноо те гајле што сака да ти каже, затој е и игнориран
За ова имаше гласање и се изгласа да нема чет.Админе, до кај е бе батка работата со чатот на форумот ?! Иначе чатот што беше на ИТфорумот од кога го исклучија, почнува да станува како мртов форум, и уште едно зашто не можам да испраќам слики односно го нема тоа Прикачи... ?!