Собиранки.... (договарање - тука)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
јас би дошла ама малку ми е незгодно вие сите се знаете,си имате муабети па да не се наметнувам така јас:sram би почекала малку повеќе да ве запознаам,а и вие мене;)
не е интересно да сме таму тие веќе што се знаеме.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
јас би дошла ама малку ми е незгодно вие сите се знаете,си имате муабети па да не се наметнувам така јас:sram би почекала малку повеќе да ве запознаам,а и вие мене;)
Нема врска, какво наметнување, дојди прашај луѓе шо дошле на само прв пат еве и јас бев горе доле таков, никој не знаев, после испадна дека се знам со некои.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Девојчики слатки најслатки СТАП ИТ НАУ ! : )
Па што е битно кд како и куде и дали од почетак или до крај, битно да се дружимо ! : )

За у недељу иам договорен ручак , прф пут ке ми дојде ујкин фраер маувечак товицан сс пачурку мавецку на гости : ) АЛИ...
Али ке глеам после ручак да фату јуктуриз или штуз путнички haha и да дојду у паркче да ве дружу, за назад знае се у 9 иам бус
И ја сакам да ги запознам тија нови што сакаф да дојдеф, пеперуткастата Farfalla срамежливата monika88 и музикалниот вицотакис kizzo : ) сијаааа
поздраф нездраф : )

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo, Saladin and monika88

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Вака дечки, негде прва половина на мај CRNOBELO.com полни 4 години, па најверојатно ќе има и забава по тој повод.
Очекувајте дека сите ќе бидете поканети и добредојдени :)

До тогаш не гарантирам, ако си се договорите нешто неофицијално, немам против ;)
Лажго низаеден : D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Лажго низаеден : D
лалалааааааааа е ова е работа,
ака дечки, негде прва половина на мај CRNOBELO.com полни 4 години, па најверојатно ќе има и забава по тој повод.
Очекувајте дека сите ќе бидете поканети и добредојдени :)

До тогаш не гарантирам, ако си се договорите нешто неофицијално, немам против ;)

е на ваква организација прва идам :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena