Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Недела е супер ден за дружба, башка паркот е фул пошо пукет сонце, значи Кумановац кд доваѓаш? Кое време можеш да дојдеш? Јас не сум на работа така да уште накај 1 ќе сум у парк, да фатам место за сите :sreken
Кажувајте предлози за кое време ви одговара, и што ќе носиме, знам дека пиво, смоки, некои грицки и ХаГе се сигрни :cool: И ај да видам кој се ќе доаѓа, да с еиспланира ова се така фино и убавко ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ја ќе си го носам пагурчето мое златно со увезено виски како main course. Гарнирот ќе ми текне пред тргање.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Trouble

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Главно јело овај де пило :D
Мхммм па дека знам дека е јадење и тоа самиот збор значи оброк, али не сфатив одма дека за тоа се муабети, мислев главен сорс, како главен извор на енергија иф ју ноу ват ај мин :D невр мајнд, ајде да видиме сега што викаат другиве Aristokrat Redhead Farfalla ?! Марија знам дека нема да дојдеш ваљда, ама види шо ќе напраиш, за Парва, Кико, јас и ти е сигурно, друг друууг Solstice ?! kizzo комшо ЧЕ дојш бе?! somebody new? anybody who wants to hang out with us?! :zelen You are all welcomed and you know that :cool:

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
И јас би дошол,да сум од Скопје... :) Како и да е,убаво да си помините,и напијте се една чаша пиво и за мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
јас би дошла ама малку ми е незгодно вие сите се знаете,си имате муабети па да не се наметнувам така јас:sram би почекала малку повеќе да ве запознаам,а и вие мене;)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
јас би дошла ама малку ми е незгодно вие сите се знаете,си имате муабети па да не се наметнувам така јас:sram би почекала малку повеќе да ве запознаам,а и вие мене;)
Дојди маааааааа : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ајдеееее, ако не дојдеш муабет не ти првам :giggle не бе најсериозно, па како сме се запознале уствари ние сите? Мислиш не ни било незгодно? Јас си ги замислував леле кујзнае какви се, дали ќе ми прават муабет пошо јас незнам да сопрам од збореше ама кога го упознав лудиов parvati видов дека уствари сите ломотат ко нетачни, дури и неможам да дојдам на ред од него и Solstice некогаш (facepalm)