Чет муабети (ти реков-ми рече)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Но таквата метафора се коси со дефиницијата на издржаноста.
„Господине Џорџе Иванов, ја чу да поврачам...“ после колку сакаш објаснувај на Џолета зошто, пустиот ќе биде оптоварен со барање леген. :zelen

Зависи како гледаш на работите.
Во еден момент ќе мора да застане и да праша зошто стигнало до повраќаници :zelen

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
ХАхахаха ти па ти.
Тебе кога ќе те фатам. Се оправи малку ?? :D

Малку сум во апатии што морав да јадам во лесковачка, ама ми ставија феферонки Љути :D

Инаку супер сум сеа, одморен максимално.Не се нервирувам за ништо.Освен за Кореја дали ќе не нападне и дали ќе се уништи расадот со кромид во Драчево.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Малку сум во апатии што морав да јадам во лесковачка, ама ми ставија феферонки Љути :D

Инаку супер сум сеа, одморен максимално.Не се нервирувам за ништо.Освен за Кореја дали ќе не нападне и дали ќе се уништи расадот со кромид во Драчево.

хахаххахахахаххаха ти си мрднат !
браво, така продолжи.
нека е тоа единственото нешто за кое се нервираш :D

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
хахаххахахахаххаха ти си мрднат !
браво, така продолжи.
нека е тоа единственото нешто за кое се нервираш :D

Фала многу за утехата :))
Ако негде заглавам барам твоја ментална подршка или како се викаше тоа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Зависи како гледаш на работите.
Во еден момент ќе мора да застане и да праша зошто стигнало до повраќаници :zelen
Ами јас на работите т.е. на дефиницијата за издржаност гледам како (Гоце Делчев муд) на способност да се искаже спротивно мислење кое ќе обрне внимание на прав начин, без непотребно загадување на околината со повраќаници поради кои Џорџе од старт ќе изгуби интерес да праша зошто стигнало до истите. :D