Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не сум го гледала, може затоа не му најдов замерка на Due date. Ќе го гледам денеска баш.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Абе што очи си тражија ти од октомвриску да идеш на кошеви горе. Него немора да значи дека ако трењира некој кошарку дека е много добар, треба ја да те пројду кроз руке да видиш кој е главан :p
Море куре лудо : ) Не живу на октомвриску него горе негде у соколану : D a живеше порано у трг и нон стоп сам тамо
И ичера после толко време скака баскет на кошеви, ке ти пројде кроз руку ама некоја банана толика од мене : P
Игра ми се 3 vs 3 , a не 1 на 1 : D , бриј како некоја математичка форумула ми звучи овј муабет
Ке те згазу : P Колко сакаш преднос да ти даду : ) haha

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Море куре лудо : ) Не живу на октомвриску него горе негде у соколану : D a живеше порано у трг и нон стоп сам тамо
И ичера после толко време скака баскет на кошеви, ке ти пројде кроз руку ама некоја банана толика од мене : P
Игра ми се 3 vs 3 , a не 1 на 1 : D , бриј како некоја математичка форумула ми звучи овј муабет
Ке те згазу : P Колко сакаш преднос да ти даду : ) haha

Абе ја мислеше на октомвриску си бе. Абе па банану никој не ми е ударија бе, само ја ударам :p. Ке играмо бе и 3 на 3. Ако играмо 1 на 1, за тебе 0 за мене -5, играмо до 16 :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Здраво.
Ај си играме учителки? :unsure
Ајде : )
Ja киду по вишак ученичке упззз креде или табле , не не табле не е журка школа е : )
Стполчиња деее , брииии ај на кога му се еде још по форум да идемо да средимо још сфашта vs јогуртиии : )

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ајде : )
Ja киду по вишак ученичке упззз креде или табле , не не табле не е журка школа е : )
Стполчиња деее , брииии ај на кога му се еде још по форум да идемо да средимо још сфашта vs јогуртиии : )
:D Блесаво дете.
Иди легни си биди домаќин, не распраај тука :p

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Saladin пијам кафе сега и го читам твојот пост од СДК,
сакаш да кажеш дека во Ск.City не постои место кое е тивко и осамено?
Без инвазија на луѓе?
Онака да можеш да си седнеш и да се изгубиш во тишината?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Saladin пијам кафе сега и го читам твојот пост од СДК,
сакаш да кажеш дека во Ск.City не постои место кое е тивко и осамено?
Без инвазија на луѓе?
Онака да можеш да си седнеш и да се изгубиш во тишината?
Не, барем онаму каде што некогаш беше.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and slb_bobo