абе несалам колку си да, имаш право игорче е добар...ама толку се бе! два-тројца у македонија шо праат квалитетна музика..другите сите се од стилот на елена ристевска нинанајна и каролинчето... незнам бе ја така мислам...кажав и погоре дека се работи за вкус тука!Aleksis : ) некад и срање е јако, ако га стискаш цел дн и после смее се гузица у шољу а ти као да дожииш оргазам се осеќаш
Има убаа музика македонска, например Нокаут су кфалитетни, има још не ми текнуе
мене Игор ми е врф , добар блуз праи, бива га за сфе бре..
Баш ме интересира колку сакаш да има квалитетни пејачи во Македонија од 2 милиони народ. Знаеме сите каков ни е јазикот (дека ич не ни е музикален), доста се и тие 5 души.абе несалам колку си да, имаш право игорче е добар...ама толку се бе! два-тројца у македонија шо праат квалитетна музика..другите сите се од стилот на елена ристевска нинанајна и каролинчето... незнам бе ја така мислам...кажав и погоре дека се работи за вкус тука!
А како тоа у времето на мајка ми и мајка ти се правеа хитови како шо се : еден бакнеж ти реков ми рече,имаше една сонце за 3 светови нели,и милион други.а сеа имаме империја од влатко шит песна и сите остали како неа..Баш ме интересира колку сакаш да има квалитетни пејачи во Македонија од 2 милиони народ. Знаеме сите каков ни е јазикот (дека ич не ни е музикален), доста се и тие 5 души.
Имало квалитетни текстописци, аранжери, создавале одлични песни. Ја можам да се кладам дека Сонце за три светови да беше напишана за некој друг пејач како на пример Лозано или пак Тоше да ја пеел, пак би го достигнала врвот. Е сега, сегде има пад на квалитетна музика. Како се менуваат времињата, опаѓа и квалитетот. Една Америка, па има пад на квалитетот. Во 80'тите и 90'тите твореле Guns 'n Roses, Nirvana и остали бендови, а сега е опаднат квалитетот. И во филмската индустрија се правеле многу јаки комедии и хорори, за разлика од денешните. Батали сега ти минатото. Сите знаеме дека порано се гледал квалитетот, за разлика од денес кога се гледа повеќе квантитетот.А како тоа у времето на мајка ми и мајка ти се правеа хитови како шо се : еден бакнеж ти реков ми рече,имаше една сонце за 3 светови нели,и милион други.а сеа имаме империја од влатко шит песна и сите остали како неа..