Врска немаш од оргазам....како да не- имало бранови, делфини, бури, пеперутки, тонови.Оргазмот би го опишала како неопишлив
Момент во кој милиони клетки во телото се спремаат за востание на хормоните,
момент во кој имаш чувство дека си стопен во партнерот, момент во кој мислиш дека си едно со се околу.
Би го опишала како бран во океанот(бранот би било чувството, океанот телото)
Почнувајќи од мало бранче,
кое се станува се помоќно и се движи по телото,настанува бура на емоциите која те носи.
Посакуваш да гребеш да ги зариеш ноктите во грбот на партнерот,
да гризеш,
да испушташ необични тонови и звуци од себе.
И најпосле да викаш доживувајќи неверојатна екстаза.Го пронаоѓаш животинското во себе во тој момент,доживуваш неверојатен спој на возбуда,посакување, пеперутки по целото тело,
женственост,полудување..
Така од прилика![]()
Да бе да во право си,Врска немаш од оргазам....како да не- имало бранови, делфини, бури, пеперутки, тонови.
Деца да не ве лажит Лена, оргазмот е само моменти на возбуда и среќа, нишо повеќе.
Нас ни треба 5 минути за да свршиме,затоа се само моменти на возбуда и среќа.Врска немаш од оргазам....како да не- имало бранови, делфини, бури, пеперутки, тонови.
Деца да не ве лажит Лена, оргазмот е само моменти на возбуда и среќа, нишо повеќе.
хахаха како бе 5 минути ? То 5 минути не е секс, то ми наликува како една партија карти солитаре.Нас ни треба 5 минути за да свршиме,затоа се само моменти на возбуда и среќа.
Нив,им требаат 45,и има многу повеќе чувства![]()
Не зборев конкретно за секс,ама понекогаш и тоа е случај. Значи ние имаме секс за да свршиме,они не свршуваат за да имаат сексхахаха како бе 5 минути ? То 5 минути не е секс, то ми наликува како една партија карти солитаре.
аа море ти мислиш на дркање...ам кажи шо се срамиш.Не зборев конкретно за секс,ама понекогаш и тоа е случај. Значи ние имаме секс за да свршиме,они не свршуваат за да имаат секс![]()
Хехехехеаа море ти мислиш на дркање...ам кажи шо се срамиш.
Јас мислам дека жените можат побрзо и повеќе да се возбудат од мажот и побрзо да свршат... ама сепак нема да гледаат делфини и бранови и пајаци како шо кажа Ленче.
Сега ми текна ти зошо гледаш бранови и делфини за време на оргазмот....зошо ти го доживуваш според стариот завед.Хехехехе
зелен си во главата( не го сфаќај ко навреда, комплимент е)
Пс. Не ги заборавај боговите и демоните притоа.
Не е така ОК?Сега ми текна ти зошо гледаш бранови и делфини за време на оргазмот....зошо ти го доживуваш според стариот завед.