Знам точно и кој го пријавил и кога го пријавил., а ако си ти модератор на СДКLena како знаеш дека било пријавено,а не си го пријавила ти?
мора и ти да знаеш.
Знам точно и кој го пријавил и кога го пријавил., а ако си ти модератор на СДКLena како знаеш дека било пријавено,а не си го пријавила ти?
Аааа другаркиЗнам точно и кој го пријавил и кога го пријавил., а ако си ти модератор на СДК
мора и ти да знаеш.
Воопшто немам проблем со казната,Lena а знаеш дека се казнува и отварање на лажен профил ?
(Ти уште и јавно се пофали)
А ти зошто се мешаш во нешто што не те засега,изиграваш на некој дрвен адвокат? После толку денови поминати од постовите кои ги коментираш ти денес најде,Воопшто немам проблем со казната,
само не сфаќам зошто се врти темата?
Се јавувате сите,
се мешате во нешто што воопшто не ве засега.
Освен тоа си добив казнени ако е тоа важно.
Избришани се и мои мислења.
Во ред е,
не се бунам, се бунам за неферска игра.
That's it.
Јами немам намера да се расправам со тебе,А ти зошто се мешаш во нешто што не те засега,изиграваш на некој дрвен адвокат? После толку денови поминати од постовите кои ги коментираш ти денес најде,
секој си е одговрен за своите постапки и секој ќе си ги сноси последиците, муабетот ми е не се буни за неправилности кога ти сама ги правиш
Најмалку ми е тоа целта-да се расправамЈами немам намера да се расправам со тебе,
и ај да не ја тупиме работава.
И на крајот доаѓаме повторно до заклучокот дека администрацијата прогледува низ прсти.Најмалку ми е тоа целта-да се расправам
само сакав да посочам дека модераторите и админот ти прогледале низ прсти и помина без казна
а ти се буниш за неправилности кога и ти лично ги правиш
нема да прогледа низ прстиИ нко на крајот доаѓаме повторно до заклучокот дека администрацијата прогледува низ прсти.
Тоа и ми беше целта
И на крајот доаѓаме повторно до заклучокот дека администрацијата прогледува низ прсти.
Тоа и ми беше целта