Денес ме насмеа...

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Мара у продавница за домашни животни, гледа еден убав папагал,
и а прашуе продавачката оти е толку ефтин, а ваа вика;
---Ами цел живот бил у јавна куќа, којзне шо има таму научено...
Мара го купуе, го носе дома, и папагалот вика;
---Нова куќа, нова госпоѓа...
Мара се смее, иде ќерката, а папагалот вика;
---Нова куќа, нова госпоѓа, нова женска...
Двете жени се смеат, влегуе Блажо, и папагалот вика;
---Нова куќа, нова госпоѓа, нова женска, дека си бре Блажо, од кога те нема даа.....

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
:rofl:rofl:rofl

18+

tumblr_mjrdtbTnHv1s6tgc8o1_250.gif

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
srcu6ka напиша:​
Па обично таквите случки се случуваат околу 3 саатот по полноќ...​

Toп филозофски и научно докажан одговор. Благодарам.​
1 - Јас многу често кога легнувам да спијам и де нешто ми крцка, ми мрда а еднаш се сеќавам како што спиев и одеднаш нешто падна на подот, како некоја тешка работа, станав запалив светло немаше ништо после сон не ме фаќаше, еднаш легнав и кај компјутерот ми шушкаше нешто како најлон.. многу пати така се имам уплашено...​
Глувци имате.
3 - Понекогаш кога влегувам со спалната на мајками осеќам силен мирис, како на некое животно пцојсано и многу ми е чуден тој мирис а не знам од каде доаѓа​

Глувци имате.Премногу.
4 - Еднаш моето куче ненормално лаеше саатот беше некаде 20.. излегов надвор да видам и кога гледам во надворешното ВЦ вратата отворена и кучето лае силно и ко да сака да влези внатре ама како нешто да го сопира.. јас се уплашив го зедов ножот хаха му кажав на мајками и кога излегов пак надвор кучето веќе беше смирено и не лаеше.. до ден денес не знам што беше тоа во ВЦто.... Толку од мене поззз

ГЛУВЦИ ИМАТЕ.....ПОЗЗЗЗ​
:rofl:rofl:rofl
Пиев чај дури го читав...ќе се удавев за малку :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena, Gemini and Aleksis

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
saladin јас коњ слон групњак дивјак сакам одам курташак играм со форумов
неможев ни да ја прочитам реченицата,одамна е ама додека ја прелистував темата паднав од столче смеејќи се :rofl:rofl:rofl(facepalm)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
saladin јас коњ слон групњак дивјак сакам одам курташак играм со форумов
неможев ни да ја прочитам реченицата,одамна е ама додека ја прелистував темата паднав од столче смеејќи се :rofl:rofl:rofl(facepalm)
Чинам дека беше тоа темата со конструирање на приказна со по еден збор од еден член. Заборавам дека сум бил толку „инспиративен“ :D