Тешко е да се објасни со зборови?значи ни ја не верував во почеток но отпосле се се докажа.... многу е комплицирано да се објасни со зборови... се верува дека тие личности се избрани од Бог... познавам жив пример и сведок сум за тоа а на вас ви останува дали ќе верувате или не
Прво пишува за бајачите дека се луѓе од Бог а после како станале од мртвите,па ако се водиме според Библијата само Исус ја победил смртта и повторно станал,нешто ми се измешани лончињата.Абе ајде,
умрено па пак станато,
ова мора иронично да си го мислела или да си се шалела??
хм..што мислите на тема бајачи??
имено...константо имам кошмари последниве две-три недели..преку ден..ноќе..сеедно...различни се секој пат...дури ни сама не знаев дека може да има толкава креативност..па за секое наредно заспивање да биде различно..мислам блискиве ме советуваат да одам на бајачка..а искрено не ми се оди некако..тоа ми е баш баш бљак..притоа не ни верувам во нив...
па...кое е вашето мислење?имал некој некогаш ваков проблем??
Вистинскиот човек???добро многу нормално е дека нема да верувате.. али јбг.. не сте го запознале вистинскиот човек за тоа
добро многу нормално е дека нема да верувате.. али јбг.. не сте го запознале вистинскиот човек за тоа
Па напротив тие живеат од тоа што успеваат да убедат маса на луѓе со наводно нивното "погодување",а ти викаш дека можеш да бидеш гатачка а ништо да не погодишНе постои вистинска личност за тоа...
Секој може да се прави гатач или јасновидец за пари...
И јас можам да ти кажам дека сум гатачка...
Да ти изнакажам 100 работи од кои една работа дали ке биде точна...
Се што лета не се јаде
Па напротив тие живеат од тоа што успеваат да убедат маса на луѓе со наводно нивното "погодување",а ти викаш дека можеш да бидеш гатачка а ништо да не погодиш
Што уствари сакаше да кажеш?
Мери тие не те убедуваат тие ти кажуваат,ете мене ми има кажано астролог нешто за иднината и испадна дека се случија премногу работи,што значи он не ме убедувал туку јас самиот си донесов заклучок дали има логика во тоа што го зборел.Секој може да биде гатач,ама ништо всушност да не погоди...
И јас ке те убедувам.Твое е дали ке ми веруваш.
Всушност како јас можам да знам за тоа што ке ти се случи тебе а самата не знам на мене што би ми се случило?м?
Или пак го знаеш тој вицот?
Иди еден човек кај некоја гатачка и таа го прашува...
Како се викаш?Овој ебате гатачката па ти треба да знаеш како се викам
Ајмо луге јас сум пророчица најдобра на балканот,дојдете сите кај мене...
Се ке ви погодам...За вас црно бели попуст имам.