Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Дали ви се има случено додека спиете и одеднаш како да паѓате, значи не да паднете на подот туку како да тонете? Мене лично многу пати ми се има случено па очекувам да споделите и ваши искуства
И мене миљон пут ми се десило тој, тмн ке ми падне нога у дупку, разбуду се : ) Штрекне ме мноо јако
А и од високо сам падаја, али тмн да га цуну дно разбуду се, иам среќу што сам брз на будење иначе ке ме цуне мама ладнога ранонасабајле сс смачкану фацу : )
Ехее колку пати сум паѓала и таман да треснам, цела се штрекам и се разбудувам и тогаш имам невидена тахикардија па ми треба време да се смирам за да можам да продолжам да спијам...
Ехее колку пати сум паѓала и таман да треснам, цела се штрекам и се разбудувам и тогаш имам невидена тахикардија па ми треба време да се смирам за да можам да продолжам да спијам...
баш истото се случува и кај мене,и секогаш имам тахикардија кога ќе се разбудам.
само не знам зошто сите таман да паднеме се будиме.
има ли некој што баш паднал?
Да секогаш , само кај мене паѓањето е во длабока вода , мислам дека ,(ако не се лажам )поради тоа се сепнуваме или подрупнуваме , бидејќи влегуваме во РЕМ фазата