па истиот филм овде ми го покажува..Collector i collectionKitty
А да го изглеаш The Collector?
-Има интересни заплети, но е далеку од Пила доколку очекуваш да е на тоа ниво...
па истиот филм овде ми го покажува..Collector i collection
аааааааа, ја открив Америка99% што го наведе ти, не е филмот што ти го препорачав јас...
The collector - 2009
Мене The Grudge ми е срање, на Егзорцизмот на Емили Роуз заспав...
Општа забелешка ми е дека хорор филмовиве некако се многу досадни, веч видени, значи во филм кој трае рецимо саат и пол, хорор сцени има едвај 10 мин. се на се...
Некако како да се изгубија во обидите да направат нешто квалитетно, неизвесно, мистериозно, и пред се страшно.
Пила не ни го доживувам како хорор. За мене тој е ОДЛИЧЕН психолошки трилер.
И, ај да кажам препорака како што налага темава, не дека ме воодушеви, ама не е лош и според мене малку поразличен од останативе wanna be хорори.
Death of a ghost hunter.
Dead Silence го имам гледано, не е лош. Има напнати сцени, неизвесност и интересен расплет.Неколку квалитетни филмчиња кои што ми останале во помнење би ти ги препорачал: 1408 и Dead Silence.
Kaarikuto Синоќа го гледав 1408 и по 15 мин од филмот сфатив дека одамна, го имам уствари гледано
Ама интересен е, да, јас веќе и сум го заборавила. Џон Кјузак ептен се покажа во улогата, значи маестрална посветеност на главниот момент од филмот психичката напнатост и истрошеност...
Филмов ми е доказ, дека и со еден лик и една просторија и доволно имагинација, може да се создаде одличен филм.