мн мислиш а нема потреба а зш јас мислам дека сакаш да собереш лајковиПонекад мислам дека ти си константно у ПМС
мн мислиш а нема потреба а зш јас мислам дека сакаш да собереш лајковиПонекад мислам дека ти си константно у ПМС
Ај погледни ми мене Број на мислења/Допаѓања ratio,а сега погледни ги твоите. Јас сакам да соберам лајкови или ти?мн мислиш а нема потреба а зш јас мислам дека сакаш да собереш лајкови
Ти, затоа што сакаш да ја стигнешАј погледни ми мене Број на мислења/Допаѓања ratio,а сега погледни ги твоите. Јас сакам да соберам лајкови или ти?
Нема зашто,ја не изигравам attention seeker наоколу.Ти, затоа што сакаш да ја стигнеш
Тоа си кажуваш твое мислење за себе или ја грешка сфатив?Нема зашто,ја не изигравам attention seeker наоколу.
Да,се подразбира дека твоето мора да оди контра моето,непишано правило е тоа тукаТоа си кажуваш твое мислење за себе или ја грешка сфатив?
И тебе као ти пречи тоа ако некој се нашали на твоја сметка и увек мислиш дека у план ми е да те убијам пошто не се слагамеДа,се подразбира дека твоето мора да оди контра моето,непишано правило е тоа тука
Кај мене пак ретки се тие што знаат да те заинтересираат за предметот. :Еден голем дислајк...Знам какво е чуството има и кај мене такви професори ама за среќа помалце се ..