Го боли ли уште некој главата од времево или само јас се чувствувам како да сум во 9ти круг со Јуда и Брут?
Ма супер си е времето, ни главоболка ни ништо. Се мислев да му ја шмугнам од дома да прошетам, ама заглавив со веб дизајнГо боли ли уште некој главата од времево или само јас се чувствувам како да сум во 9ти круг со Јуда и Брут?
Највероватно само ти си Пример јас сум во нозете на Дева Марија заедно со БеатричеГо боли ли уште некој главата од времево или само јас се чувствувам како да сум во 9ти круг со Јуда и Брут?
Ибупрофенче најарно Ќе ти помине.Мене глава никогаш олку не ме болела. И лек се напив, не ми поминува.
Не оди со апчиња џабе ти е. Поседи малку на чист воздух. На тераса пример. Мене така ми минува кога сум даун.Мене глава никогаш олку не ме болела. И лек се напив, не ми поминува.
Смирено... Пополека.Што да прашаш бе ти ? Изгледај го па после кажи нешто,и ај не тролај СИ ЈА САКАМ И НИШТО НЕ МИ МОЖЕШ!
Смирено... Пополека.
Не можам да го изгледам, затоа што името на изведувачот ми беше доволно, а првите неколку секунди предоволни.
Јест да за вкусови не се зборува... Ама девојче бе.....