Сакам да кажам/Сакам да прашам

Roxelana

Староседелец
13 март 2013
134
277
1,063
Скопје
Сакам да кажам многу работи..
Почнувајќи од тоа дека денов самиот по себе ми донесе многу интересни ситуации. Сретнав една пријателка која не сум ја видела одамна. И тука повторно настапи чувството на блискост према неа, потсетување на убави спомени - поделени. Ете, тоа беше една од ситуациите која ми го разубави денов. Моите планчиња за работи кои треба да ги направам.. морам да признаам добро ги материјализирав. :) Среќна што повторно си ја вратив насмевката на лицето, признавам дека сум како црвена роза со прекрасен мирис која шири позитивна енергија насекаде. Денес го сакам животот !

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Вчера како мало големо дете си седнав и гледав The Lion King- абе какво добро остварување ти е тоа цртанче....и каква позадина има , муабетов ми беше исто ко и малиот принц, ич не ја сакав таа книга како помлада а сеа ја читам повторно и повторно и неможам да се наситам од тоа 2 страни така кажано книгиче кое е толку мало а толку импозантно !

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Лелееееееее каков ветер има овде :D
Ке ме однесе како што сум слабичка...
Фиуууу во Америка дури :rofl
И назад...
Јееее је јееееее
И мекици уште малку ке правам.
Се лажете,нема принова бе..
Рано ми е за тоа....
Ама знам дека се најадев цело пакетче блок чоколада...
Од тие малечките...
И после?Мамо тексасното елече не ме собира...
Е нема да те собира кога гнетеш ко луда.:igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ми се превртува стомакот од што е sweet ветеров, без три дебели палтиња не се искача надвор. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК дека сакам да се надоврзам на времево ... ме оддува денес, ќе останевте без мене :sram па и ранецот дека ми е празен со 1-2 тетратки максимум .... дефинитивно ќе полетав .. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК дека сакам да се надоврзам на времево ... ме оддува денес, ќе останевте без мене :sram па и ранецот дека ми е празен со 1-2 тетратки максимум .... дефинитивно ќе полетав .. :D
Поздрав со еден еклер од слаткарот :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
СДК колку ми е интересно кога ги читам поодамнешните мислења на Hkakashi напишани на литературен јазик,
а јас пак навикната да го читам на кумановски ....:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and parvati

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК колку ми е интересно кога ги читам поодамнешните мислења на Hkakashi напишани на литературен јазик,
а јас пак навикната да го читам на кумановски ....:D

Хахаха. И мене су ми смешни кт ги читам. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and violetmoon