Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Уште оваа цигара и ќе седнам да учам... (smoke)
Многу ми се допаѓа моментот кога надвор не е ни многу ладно ни многу топло.Временце,погодено за шетање ама ај шетај кога имаш за учење по 4 предмети |-(.Кафенцето во рака,цигарче,ладно ветренце шо навлегува во косата и те гали.
Моментално сум во ПМС ама овој пат изгледа помирна ќе сум :giggle
И СДК една форумџика горе напишала доаѓа лето јееее.Пролетта уште не е дојдена,а за летото ќе си почекаме.И друга работа,кога ставаш слики ставај у спојлер еб***,а не вака масажа да си правам на показалецот.
И ме нервира,кога мажите ќе преречат нешто за шопингот.Е,шо демек тебе нема да те израдува ако си купиш некоја маица,кошула и сл? :D
Или само да се блаботи....

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Еве ме назад :) јебига ситуација....
сакам да кажам дека денес ме преврзуваа медицински сестри со педагошки факултет.
Повеќе памет друг пат кога сечам прст, јебига.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДП: Абе тој да се улегне у државну/приватну квоту за на факултет, т.е да плаќаш повише/помалце има ли још? Ако има, тај квота се рачуна од успех у сви 4 године средњу или само на матурски испит успех се рачуна ?

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДП: Абе тој да се улегне у државну/приватну квоту за на факултет, т.е да плаќаш повише/помалце има ли још? Ако има, тај квота се рачуна од успех у сви 4 године средњу или само на матурски испит успех се рачуна ?
Дали ќе влезеш во државна или во приватна зависи од тоа колкава конкуренција има на таа насока и од следниве работи: оцените (4 години), од оцените што ќе ги извадиш на матура и од поените добиени за изработка на проектна што сам ја изработуваш, а потоа и презентираш пред комисија од 3ца професори. Разликата меѓу државна и приватна квота ти е 200 евричи :zelen

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Дали ќе влезеш во државна или во приватна зависи од тоа колкава конкуренција има на таа насока и од следниве работи: оцените (4 години), од оцените што ќе ги извадиш на матура и од поените добиени за изработка на проектна што сам ја изработуваш, а потоа и презентираш пред комисија од 3ца професори. Разликата меѓу државна и приватна квота ти е 200 евричи :zelen

Е фала друже

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Сан ис шајнинг да ветер ис свит yeaaaah,
тралалалалала
пролет иде, пролет иде
штом ќе дојде што ќе биде?
Пупките на гранчиња ќе рашират фустанчиња
иии.. не ми текнува веќе..

Поентата ми беше
сан ис шајнинг и затоа пролет comms and чука на врата..

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y