Сакам да кажам/Сакам да прашам

Скопски Солидарец

Староседелец
18 јули 2012
58
47
1,018
Скопје
skopskisolidarec.blogspot.com
СДК Скопски Солидарец те нема,те нема па ќе се појавиш од нигде со нова тема за да си ја испромовираш новата колумна,а во исто време и блогот:D
Што да се прај. Губам време на пишување па барем некој да прочита. Замисли ти да снимиш филм а никој да не го види, не иде. Или ти си некоја друга а само сте имењаци со онаа глумицата.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека прееска реков дека покасно (сега) откако ќе се напушам ќе ја напишам поемата шо ја почнав и имав доста инспирација, арно ама сега ме мрзи троа, си слушам Паров Стилер и не ми се мрда ни со очните капаци (а морам, за да не заспијам) :D а не па поема да пишувам. Што ли сум си мислела прееска јас појма неам, сум сматрала дека ја у вакво стање ќе бидам способна да пишувам поеми, епа страшно сум се заебала :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
И сега има или нема поубав?! :rofl
грешка во чекори .. хахахахахахахаха требало да пишам значи вака:
Секогаш има поубав од тој што го ИМАШ, ама нема поубав и подобар од тој што го САКАШ.. хахахахаха лелелелелеле НЕМА поубав ;)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
како е можно толку премореност да се чувствува? едно одење до продавница, на 2 чекори од дома, и одвај стојам (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мноо си вредан, блазе си ву на туј што ке те земе : )
Јаооо до кт сс муабети од седмдести, до кт ? hhh
Kд ако не ск или на бисерски начин обратно кажано ск ако не кд
А скајфол ги цепа јајца у позадину, не ми е јасно како може по пеес пута една трака да се пушта на радио
Па и на глуви ке ги здосади еј
Абе а зшто се слаи младенци ? па наравно за да се пине и кусне : ) мноо ни е убава праославна вера циливири трена
Обожаам гу заради поенту на сфи славе и празници, да се рокне ракииче за здравје за среќу
А има една друа религија што плеска мноо благо, ако ги е кд не ги родила мајка праославна : ) haha
Поздраф нездраф

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp, Gemini and Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сдк ми се беснее нешто :frantic
не знам на кај да фатаммм
мора да направам некоја глупост поинтересна
друго си е малку предизвик и сатисфекшн...

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Хахахаха и ај после ние перверзни.. а учиме за коло за САМОДРЖЕЊЕ ахаххахаахахахах !!!!! :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Бев на доручек, седнувам таму, си јадам и влага човекот кој пред неколку години од Струмица или натаму негде, украде сеф тежок околу 70кг (ако добро се сеќавам, а нешто ми се мати во глава, дека беше тежок 300кг :unsure ). Се најаде, си стана и вика "немам ситно" и си излезе како да е некој уметник, а не криминалец ... сфашта :nerd

Само што излагам, се паркира порше каен и излага нашата Натали (дај му на човекот)
опаа батооо, идеме на се јаче и јаче - порше каен бабаа :igra

бај д веј, тапа ми е Натали,во фацата е како Абрамович... само нозете и вредат (muscle)

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana and parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Teшка е борбата против благото :rofl
Не ми останува ништо освен да продолжам со јадење...
Мајка ме гледа и ми се чуди...
Ме прашува кај го собирам јадењето,тоа благо?
Епа каде де?ајде кажи и јас не знам...:rofl
И така...

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Roxelana