Чет муабети (ти реков-ми рече)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ако не сам знаја па ете дека ти гу играш : )

Ако слаиш негде кажи, ке дојдемо да ти га разубавимо вечер на најјак можан начин, збори ми можемо у било кој град да дојдемо
The_Mayor ни е супер турбо драјвер, макар не зеза макар не вози, за тебе alba постела од рози Hahah
Нц, не славам зш за мене секој ден е ден на жената ;) а вие работна ке го поминете ако ако само различни танги облечете да сте интересни :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Нц, не славам зш за мене секој ден е ден на жената ;) а вие работна ке го поминете ако ако само различни танги облечете да сте интересни :zelen
Неамо танге, пази си га шкафче сс сексиљаву дољну облеку : ) вечер ке харамо по градови, ке крадемо танге,жабице,тигрице,канаринци,лисице,камшици... Majoр знае куде жииш, нападамо вечер, после два, кд ке си у најголем зимски с'н
или па ке запиткуеш по теме на форум hhhh

МериСелест тој е... такф е спорт, има победници и тија што изгубиле

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Неамо танге, пази си га шкафче сс сексиљаву дољну облеку : ) вечер ке харамо по градови, ке крадемо танге,жабице,тигрице,канаринци,лисице,камшици... Majoр знае куде жииш, нападамо вечер, после два, кд ке си у најголем зимски с'н
или па ке запиткуеш по теме на форум hhhh

МериСелест тој е... такф е спорт, има победници и тија што изгубиле

:zelen Мајорот у матичното да не работи па знае дека живеем а? и нема потреба да краднете ке ви подарам јас за празникот и така еве на тераса ми висат да перени се :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:zelen Мајорот у матичното да не работи па знае дека живеем а? и нема потреба да краднете ке ви подарам јас за празникот и така еве на тераса ми висат да перени се :zelen
Кажи сс кој прашак су перени да не ги испомешамо сс комшиски аљишта : )
по мирис ке те најдемо, ја сам експрерт за еукалиптус, а Мајор за лаванду, Гонзо не е по тарасе мноо мноо по певеце прозори е поише, вика најјако пали серенада на отфорен певеце, зшто на затфорен е музика на глуво

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Кажи сс кој прашак су перени да не ги испомешамо сс комшиски аљишта : )
по мирис ке те најдемо, ја сам експрерт за еукалиптус, а Мајор за лаванду, Гонзо не е по тарасе мноо мноо по певеце прозори е поише, вика најјако пали серенада на отфорен певеце, зшто на затфорен е музика на глуво
со бонукс и ставени во ленор оној плавиот :zelen нема да згрешите знам ја и нема потреба од серенада само свирните и ја одма сум на прозор палим на свирка :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Малку ми е нејасан цитато. И ти гу играш игрицу? Зашто знам немаш фб, а мислу дек гу нема на друго место, или има гу. :zelen
Знаја сам дека ТИ гу играш туј игру, ма какфа и да е игра ти ги играш : )
тој ми беше поента, ја осфен биљард у задњо време не играм ништо брат

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Знаја сам дека ТИ гу играш туј игру, ма какфа и да е игра ти ги играш : )
тој ми беше поента, ја осфен биљард у задњо време не играм ништо брат
Њет, у последно време ништо не играм. Нити игрица, нити оро. :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
На само 54 минути после 00:00 а што би било во текот на утрешниот ден... :)
Нека си одлучи модераторот во овој подфорум,јас само спомнав.

Таму веке се направија доста офф топици,а немаше да се направат доколку се употребеше само копчето ПРИЈАВИ.:)
Чисто само да напомнам,а кој треба нека одлучи дали постов ми е мрчење,провокација или само дискутирање.

Иначе се согласувам дека постои иста тема,и што ако сите посебно честитајки отворат посебно тема во колумна,кулинарство или било каде.:D
А неможе за еден да бива а за другите не,ке испадне дека тие не се доволно креативни?

Но крај краева што и да се направи со темата,Аркантос беше прв оваа година кој ни честиташе и му благодариме:)
друго се е споредно,но не нималку битно.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Таму веке се направија доста офф топици,а немаше да се направат доколку се употребеше само копчето ПРИЈАВИ.:)
Чисто само да напомнам,а кој треба нека одлучи дали постов ми е мрчење,провокација или само дискутирање.

Иначе се согласувам дека постои иста тема,и што ако сите посебно честитајки отворат посебно тема во колумна,кулинарство или било каде.:D
А неможе за еден да бива а за другите не,ке испадне дека тие не се доволно креативни?

Но крај краева што и да се направи со темата,Аркантос беше прв оваа година кој ни честиташе и му благодариме:)
друго се е споредно,но не нималку битно.
Не се секирај ти,откако ќе види модераторот ќе ги среди оф топиците,а и добронамерни беа :) Јас само сакав да му укажам на Аркантос.