Нц, не славам зш за мене секој ден е ден на жената а вие работна ке го поминете ако ако само различни танги облечете да сте интересни
Нц, не славам зш за мене секој ден е ден на жената а вие работна ке го поминете ако ако само различни танги облечете да сте интересни
Неамо танге, пази си га шкафче сс сексиљаву дољну облеку : ) вечер ке харамо по градови, ке крадемо танге,жабице,тигрице,канаринци,лисице,камшици... Majoр знае куде жииш, нападамо вечер, после два, кд ке си у најголем зимски с'нНц, не славам зш за мене секој ден е ден на жената а вие работна ке го поминете ако ако само различни танги облечете да сте интересни
Неамо танге, пази си га шкафче сс сексиљаву дољну облеку : ) вечер ке харамо по градови, ке крадемо танге,жабице,тигрице,канаринци,лисице,камшици... Majoр знае куде жииш, нападамо вечер, после два, кд ке си у најголем зимски с'н
или па ке запиткуеш по теме на форум hhhh
МериСелест тој е... такф е спорт, има победници и тија што изгубиле
Кажи сс кој прашак су перени да не ги испомешамо сс комшиски аљишта : )Мајорот у матичното да не работи па знае дека живеем а? и нема потреба да краднете ке ви подарам јас за празникот и така еве на тераса ми висат да перени се
со бонукс и ставени во ленор оној плавиот нема да згрешите знам ја и нема потреба од серенада само свирните и ја одма сум на прозор палим на свиркаКажи сс кој прашак су перени да не ги испомешамо сс комшиски аљишта : )
по мирис ке те најдемо, ја сам експрерт за еукалиптус, а Мајор за лаванду, Гонзо не е по тарасе мноо мноо по певеце прозори е поише, вика најјако пали серенада на отфорен певеце, зшто на затфорен е музика на глуво
Малку ми е нејасан цитато. И ти гу играш игрицу? Зашто знам немаш фб, а мислу дек гу нема на друго место, или има гу.Ако не сам знаја па ете дека ти гу играш : )
Знаја сам дека ТИ гу играш туј игру, ма какфа и да е игра ти ги играш : )Малку ми е нејасан цитато. И ти гу играш игрицу? Зашто знам немаш фб, а мислу дек гу нема на друго место, или има гу.
Њет, у последно време ништо не играм. Нити игрица, нити оро.Знаја сам дека ТИ гу играш туј игру, ма какфа и да е игра ти ги играш : )
тој ми беше поента, ја осфен биљард у задњо време не играм ништо брат
На само 54 минути после 00:00 а што би било во текот на утрешниот ден...
Нека си одлучи модераторот во овој подфорум,јас само спомнав.
Не се секирај ти,откако ќе види модераторот ќе ги среди оф топиците,а и добронамерни беа Јас само сакав да му укажам на Аркантос.Таму веке се направија доста офф топици,а немаше да се направат доколку се употребеше само копчето ПРИЈАВИ.
Чисто само да напомнам,а кој треба нека одлучи дали постов ми е мрчење,провокација или само дискутирање.
Иначе се согласувам дека постои иста тема,и што ако сите посебно честитајки отворат посебно тема во колумна,кулинарство или било каде.
А неможе за еден да бива а за другите не,ке испадне дека тие не се доволно креативни?
Но крај краева што и да се направи со темата,Аркантос беше прв оваа година кој ни честиташе и му благодариме
друго се е споредно,но не нималку битно.