еее,уште два дена ти па али сценариото е одлично се прашувам дали ќе биде подобро отколку што очекувамхахах ама то ко ќе се видиме
еее,уште два дена ти па али сценариото е одлично се прашувам дали ќе биде подобро отколку што очекувамхахах ама то ко ќе се видиме
епа сега сценариото е супер оти јас го измислив нормално а за другото баш ќе видимееее,уште два дена ти па али сценариото е одлично се прашувам дали ќе биде подобро отколку што очекувам
ти сценариото-али јас сум добар режисер.џабе ти сценарија ако немаш добра режијаепа сега сценариото е супер оти јас го измислив нормално а за другото баш ќе видиме
ти бе ти кој можи со тебе xDти сценариото-али јас сум добар режисер.џабе ти сценарија ако немаш добра режија
Прекрасен ден! Ајде уште едно предавање,и уживање целосно во сончевиот ден
Поздрав до сите позитивни луѓе
А најмногу до сонцето мое 4FUN
На некои људи од мерак да ги каеш здрао, од мерак да ги дружиш, како одвај чекаш да падне некој муабет сс њима...
а некои људи су Pff..
Дај бе кажете некој убаф шамар да си удару да се осфесту, да не почнале и кафе да га мешаф сс глупости па не удара : )
heheheстави си ги патиките на шанк и ке се расониш... нема да ти се спие
јеее идеме да дремеме на клупиии и ќе зеам лап топ да се уклучиме на форум да вршиме директен преносајде бејб завршувај, ке излезам и јас порано, па да опнеме некое кафенце на сонцево (од кафе-мат ако сакаш и на клупи ке дремеме )