Чет муабети (ти реков-ми рече)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Eeee беееееееееее..Шо ке се прае... не можам да се опраам...Имам една жичка откачена и ме тера да лудувам.
тебе ти се дешаа нешто, сфак дн си стани падни
де ваља ти де не ти ваља, а још си млада еј, топрф идеф проблеми у живот
уживај у младос Мери ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ке помине парва,се поминува (wave)
ке пројде ке пројде ама куде тебе сфак дн доваѓа и проваѓа
битно е да спречиш да не доваѓа, а што па толко има да се дешаа комплицирано, живот е мноо едноставна стфар
пини си кусни си смеј си се ајт, тој е тој

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ке помине парва,се поминува (wave)
Добро е штом си сфатила дека поминува.
Сега уште да пробаш да го сфатиш фактот дека не секое проблемче е проблем кој заслужува толкаво внимание,па дури и по повеке пати во денот.
Барем пробај да не го манифестираш,оти секако далечната околина неможе да ти помогне.(hug)

Вака нагласените проблемчиња секојдневно низ сакам да кажам,сакам да прашам,понекогаш ми се чинат како желба за привлекување внимание,или индиректно обракање кон некого од самиот форум.

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Добро е штом си сфатила дека поминува.
Сега уште да пробаш да го сфатиш фактот дека не секое проблемче е проблем кој заслужува толкаво внимание,па дури и по повеке пати во денот.
Барем пробај да не го манифестираш,оти секако далечната околина неможе да ти помогне.(hug)

Вака нагласените проблемчиња секојдневно низ сакам да кажам,сакам да прашам,понекогаш ми се чинат како желба за привлекување внимание,или индиректно обракање кон некого од самиот форум.
Со последново што го кажа приметив дека на повеќето форуми каде што сум бил вклучувајќи и тука има доста личности кои сакаат да привлечат внимание со тоа што се сожалуваат себе си и на тој начин ти е сакаат да привлечат внимание инаку убаво го кажа тоа каде што е болдирано. Според мене поглупа работа од тоа да привлекуваш внимание со некои си таканаречени проблеми кои според мене би рекол дека не ни посројат сакаат да привлечат внимание

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena