Чет муабети (ти реков-ми рече)

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
еее,уште два дена ти па :D али сценариото е одлично :^) се прашувам дали ќе биде подобро отколку што очекувам
епа сега сценариото е супер оти јас го измислив нормално :cool: а за другото баш ќе видиме ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Прекрасен ден! :sreken Ајде уште едно предавање,и уживање целосно во сончевиот ден :showoff
Поздрав до сите позитивни луѓе :ninja
А најмногу до сонцето мое 4FUN (hug)

ајде бејб завршувај, ке излезам и јас порано, па да опнеме некое кафенце на сонцево (од кафе-мат ако сакаш и на клупи ке дремеме :p :D )

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
На некои људи од мерак да ги каеш здрао, од мерак да ги дружиш, како одвај чекаш да падне некој муабет сс њима...
а некои људи су Pff..
Дај бе кажете некој убаф шамар да си удару да се осфесту, да не почнале и кафе да га мешаф сс глупости па не удара : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and WomanInRed

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
На некои људи од мерак да ги каеш здрао, од мерак да ги дружиш, како одвај чекаш да падне некој муабет сс њима...
а некои људи су Pff..
Дај бе кажете некој убаф шамар да си удару да се осфесту, да не почнале и кафе да га мешаф сс глупости па не удара : )

стави си ги патиките на шанк и ке се расониш... нема да ти се спие :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
стави си ги патиките на шанк и ке се расониш... нема да ти се спие :igra
hehehe
неточно (n)
па не сам бија на апсолвентску, што су мои патике, депонија Hahaha
Mуабет за екскурзију низ Европу, 18 дна 6 ноќевања : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and 4FUN

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ајде бејб завршувај, ке излезам и јас порано, па да опнеме некое кафенце на сонцево (од кафе-мат ако сакаш и на клупи ке дремеме :p :D )
јеее идеме да дремеме на клупиии и ќе зеам лап топ да се уклучиме на форум да вршиме директен пренос :frantic:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena