На кого ги кажувате вашите тајни?

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
На мачката...таа знае се за мене,можеби нешто не слушнала затоа што често имаше обичај да заспие додека и зборам ама битно ја се и имам кажано.
Инаку немам многу доверба во другарките,подобро ми е кога не знаат

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Па,скоро сите тајни и ги кажувам на мајка ми,најсигурни ми се :p Ама,секако нешто мора да остане и за самата себе....Ова другаркиве,не ми се сигурни некако,не знаеш која попрво ќе те заебе,а обично кога така заебано излегува,забораваат дека тоа што било кажано,било кажано во доверба........али,постојат и исклучоци.А,инаку они ситееее едвај чекаат само ти да им кажеш некоја тајничка,искрено добро им доаѓа,имам приметено :) Среќна сум што ја имам мајка ми,и за муабет и за тајни и за доверба и за се :cool:

Kalino.Mome

Полноправен Член
29 декември 2012
53
78
18
Искуството ми покажува дека доверувањето често е лош потег. Со оглед на тоа што тешко прифаќам совет, на другарките ретко им ги кажувам тајните. Порано се им кажував на сестра ми и на мајка ми, ама во последно време некако престанав. Не по своја желба, почнав уште повеќе да се затворам.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Најмрачните на Дневникот и бидејќи знам дека жена ми редовно скришно го чита значи и таа ги знае, а тие помалку мрачните на Марија затоа што убаво е да си споделиш со некој а да знаеш дека нема начин да ти наштети, И ЗГОРА НА СЕ, тој некој да е одличен слушател, како во случајов Марија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Најмрачните на Дневникот и бидејќи знам дека жена ми редовно скришно го чита значи и таа ги знае, а тие помалку мрачните на Марија затоа што убаво е да си споделиш со некој а да знаеш дека нема начин да ти наштети, И ЗГОРА НА СЕ, тој некој да е одличен слушател, како во случајов Марија.

Ах взаемно е тоа : )
Можеби сум добар слушател, но затоа ти, освен слушател си и добар советодавач... затоа толку ми фалиш кога те нема (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
На мајка ми и на дневникот (тој најмногу трпи)

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Зависи од тајната,ама ако нешто ептен ми тежи на душава го кажувам на мајка ми,знам дека од неа нема да се пренесе,
ама повеќето си ги чувам во себе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Lillian

hannibal

Нов член
12 јуни 2013
24
16
3
44
на една другарка со која од дете сум израснат...неа ја ''малтретирам'' за сите тајни, дешавки итн..