Ве молам помогајте кој има состав (есеј) на темите Гилгамеш,Цар Едип,Илијада и Одисеја нека ми прати ви благодарам однапред
пиење, ебање и дрогирање и направи една приказна, сосатавот секој ке го слуса со 4 уши, гарантирам!помош.. ми треба состав за Младите и ноќниот живот ако на некој му текнува нешто нека пише или ако сретне нешто на нет...
хахахаха абе за учениците не сумњам ама професорот дали и за него ке е забавно хаха да небеше некој строг лесно е ке имаше смеапиење, ебање и дрогирање и направи една приказна, сосатавот секој ке го слуса со 4 уши, гарантирам!
ако е таква работата биди по пристојна со пишувањето а реалноста ке си ја носеш у себехахахаха абе за учениците не сумњам ама професорот дали и за него ке е забавно хаха да небеше некој строг лесно е ке имаше смеа
Екстровертните луѓе кои се забавуваат, излегуваат и пијат алкохол не се посреќни од нивните повлечени врсници помалку склони кон социјален живот, што значи бурниот ноќен живот не е гаранција за среќа и задоволство. Покрај тоа, младите луѓе кои живеат помирен живот се повеќе свртени кон семејните, љубовните и пријателските односи.помош.. ми треба состав за Младите и ноќниот живот ако на некој му текнува нешто нека пише или ако сретне нешто на нет...
Фалаа мислам дека веке имам идеаЕкстровертните луѓе кои се забавуваат, излегуваат и пијат алкохол не се посреќни од нивните повлечени врсници помалку склони кон социјален живот, што значи бурниот ноќен живот не е гаранција за среќа и задоволство. Покрај тоа, младите луѓе кои живеат помирен живот се повеќе свртени кон семејните, љубовните и пријателските односи.
Посреќни се оние луѓе кои имаат некоја цел во животот кон која се стремат и на која се фокусирани. Младите кои се трудат да дојдат до зацртаната цел внимателно бираат со кого ќе го поминуваат своето слободно време и прават покорисни работи, отколку седење и гледање телевизија.
Ноќните забави често исполнети со алкохол претставуваат лажно задоволство, затоа што наутро реалноста изгледа многу поинаква.
Еве ти една насока на пишување се надевам дека ќе добиеш идеја.Само треба да бидеш реална и да пишуваш како те води интуицијата.Верувам дека и ти си млада па напиши што правите петок и сабота,однесувањето на врсниците и итн.