Специјален поздрав до...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena незнам со што ми текна така да те поздравам :)
Поздрав и до тебе Натенце :* и кога веке влегов,да возвратам поздрав и до Sarah.
Од се срце еден најголем поздрав и до JaMi Kitty Luckky , и до lady_blue се разбира,на која сакам да и се извинам што денеска не и присуствував во домашаната собиранка :D ...пусти обврски е.аго,за кои замислете и јас ги имам.:sreken
ShakaZulu исто морам да си го поздравам,Solstice Arkantos би ги поздравила без некој посебен повод но со причина :zelen
За сите што се заборавени да кажам дека некои се намерно а некои случајно.
А кај одам јас без поздрав на моите другарчиња од казнена експедиција Knife cakar_ulav кои машки си ја ,,одлежуваат,,казната од ,,женската,,причина,а може и не,не сакам да ширам дезинформации.
Поздраааааааааааааааааав најголем до сите.(inlove)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Поздрав и до тебе Натенце :* и кога веке влегов,да возвратам поздрав и до Sarah.
Од се срце еден најголем поздрав и до JaMi Kitty Luckky , и до lady_blue се разбира,на која сакам да и се извинам што денеска не и присуствував во домашаната собиранка :D ...пусти обврски е.аго,за кои замислете и јас ги имам.:sreken
ShakaZulu исто морам да си го поздравам,Solstice Arkantos би ги поздравила без некој посебен повод но со причина :zelen
За сите што се заборавени да кажам дека некои се намерно а некои случајно.
А кај одам јас без поздрав на моите другарчиња од казнена експедиција Knife cakar_ulav кои машки си ја ,,одлежуваат,,казната од ,,женската,,причина,а може и не,не сакам да ширам дезинформации.
Поздраааааааааааааааааав најголем до сите.(inlove)
поздрав најголем и од менее (hug)
734914_2976442388150_1470124075_n.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Selma

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Anastasija неможам да си простам што заборавив да ми те поздравам пред малку,тоа е само мало невнимание,за големото внимание што заслужуваш да ти го обрнам драга (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini