Иначе и мене ме бунеше Бум со нејзиниот сегашен а твој недамнешен аватар.Ах бе мелпоменче...![]()
Ах не ах,земи воздух.
Следен пат ке те пуштам во темата испукајте се,за да немаш на која основа да се оправдуваш

Ако некогаш се деси да има следен пат де
![Злобна насмевка ]:) ]:)](/images/emoji/evilgrin_animated.png)
Иначе и мене ме бунеше Бум со нејзиниот сегашен а твој недамнешен аватар.Ах бе мелпоменче...![]()

![Злобна насмевка ]:) ]:)](/images/emoji/evilgrin_animated.png)

Знам ја дека ти си ставаш свеќа пред икона за да има следен пат да ти пишамИначе и мене ме бунеше Бум со нејзиниот сегашен а твој недамнешен аватар.
Ах не ах,земи воздух.
Следен пат ке те пуштам во темата испукајте се,за да немаш на која основа да се оправдуваш
Ако некогаш се деси да има следен пат де![]()

Немам зошто да се налутам на некој кој стои зад секој свој напишан зборmelpomena
мелч ете вака некако е добиен мојот опис во кој член за тебе, секогаш суптилно и нежно се расправаш :Р
ако може некој нежно да се расправа, ама начинот на кој што го правиш тоа е уметност, јас ти се восхитувам - без грам лицимерие го пишувам мислењево: )
Одамна сакав да ти пишам - се надевам не се лутиш, еве сега имам прилика![]()

Знам ја дека ти си ставаш свеќа пред икона за да има следен пат да ти пишам![]()

Аркантосе,свеќи само во црква палам и по дома,за бадник,и оние миризлавите кога се палата...иии ааа да,и кога снемува струја![]()

Немора да се маскираш,секако нема да те познаамЕве се маскирам и идам да турнам две три бандери кај тебе да снема струја, па да си праам филмчиња дека ради мене е запалена свеќата![]()

Јас планирав да се опијам и да идам со автомобил...Немора да се маскираш,секако нема да те познаам
а толку си силен?
за секој случај земи си моторна пила![]()

Мислев да не буткаш со твојата маленкост е.агоЈас планирав да се опијам и да идам со автомобил...![]()

А не, јас другар ми не го мачам. Него го покажувам само на фини и убави дами, а не на бандери и вештеркиМислев да не буткаш со твојата маленкост е.аго![]()

А на самовили?А не, јас другар ми не го мачам. Него го покажувам само на фини и убави дами, а не на бандери и вештерки![]()