Јас не го знам значењето на спојлерите,затоа прашавmelpomena спојлер стаив оти не знаев како да напишам реплика...е тоа е работата!![]()
хахаха не пијам ракијасамо ракија змајче, водка ми мирише на воду : )
после две години, редно евеќе го има ова, не можи по два пати !![]()
Ти личи на гоодините овде да спомнуваш религија![]()
![]()
Не си ми јасен зш мешаш други личности,ниту пак кој и зошто сметаш за моја другарка,ниту пак сакам да знам.почна и ти како една другарка твоја да не знаеш да дадеш реплика за својата неспособност како папарацо па да се фаќаш да ја коментираш точката на крајот од реченицата![]()
Абе да си каснеше ти од благичкото малку? Само сакав да те зезамНе си ми јасен зш мешаш други личности,ниту пак кој и зошто сметаш за моја другарка,ниту пак сакам да знам.
Знаеш дека не сум радознала,таа карактеристика ти ја поседуваш тоа и сам си го призна,тукууууу да не бидам таму офф топик овде ке ти одговорам па да видиме дали знам.
Ако се смета за моја неспособност што не сум ја сликала твојата,,маленкост,,
најпрво да ти кажам дека тоа е папарацо а не еротски фотографии,второ,да,не те начекав однапред од причина да,кога би те виделе во,,право,,светло многумина би се разочарале
а крај краева имаше и за тебе благичко на крајот од папарацото,ама видов дека ни тоа не те задоволило,па си реков да ти одговорам,чисто оти донекаде те поштувам![]()
папарацитеАбе да си каснеше ти од благичкото малку? Само сакав да те зезам
Инаку кој е сега шпекулатор?
Од кај информација дека ми е малецко?![]()
Требаше да речеш „Ние папараците“.папараците
Да лажат,но овде папараците се за забава а не да лажат до болка.Требаше да речеш „Ние папараците“.
И секогаш лажите до болка
Така да... ШШШШ, не збори кога не знаеш.![]()
Ах бе мелпоменче...Да лажат,но овде папараците се за забава а не да лажат до болка.
Кој лаже до болка госпот нека му прости.
И јас им простувам,ама не им заборавам.