Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena
да ти се плукнам во папарацито... ми го сликала газот, сликај од напред жено божја :)

Ти личи на гоодините овде да спомнуваш религија :eek :x:D

почна и ти како една другарка твоја да не знаеш да дадеш реплика за својата неспособност како папарацо па да се фаќаш да ја коментираш точката на крајот од реченицата:rofl
Не си ми јасен зш мешаш други личности,ниту пак кој и зошто сметаш за моја другарка,ниту пак сакам да знам.
Знаеш дека не сум радознала,таа карактеристика ти ја поседуваш тоа и сам си го призна,тукууууу да не бидам таму офф топик овде ке ти одговорам па да видиме дали знам.
Ако се смета за моја неспособност што не сум ја сликала твојата,,маленкост,,:D
најпрво да ти кажам дека тоа е папарацо а не еротски фотографии,второ,да,не те начекав однапред од причина да,кога би те виделе во,,право,,светло многумина би се разочарале :rofl
а крај краева имаше и за тебе благичко на крајот од папарацото,ама видов дека ни тоа не те задоволило,па си реков да ти одговорам,чисто оти донекаде те поштувам :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не си ми јасен зш мешаш други личности,ниту пак кој и зошто сметаш за моја другарка,ниту пак сакам да знам.
Знаеш дека не сум радознала,таа карактеристика ти ја поседуваш тоа и сам си го призна,тукууууу да не бидам таму офф топик овде ке ти одговорам па да видиме дали знам.
Ако се смета за моја неспособност што не сум ја сликала твојата,,маленкост,,:D
најпрво да ти кажам дека тоа е папарацо а не еротски фотографии,второ,да,не те начекав однапред од причина да,кога би те виделе во,,право,,светло многумина би се разочарале :rofl
а крај краева имаше и за тебе благичко на крајот од папарацото,ама видов дека ни тоа не те задоволило,па си реков да ти одговорам,чисто оти донекаде те поштувам :D
Абе да си каснеше ти од благичкото малку? Само сакав да те зезам :)
Инаку кој е сега шпекулатор?
Од кај информација дека ми е малецко? :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Требаше да речеш „Ние папараците“.
И секогаш лажите до болка :)
Така да... ШШШШ, не збори кога не знаеш. :)
Да лажат,но овде папараците се за забава а не да лажат до болка.
Кој лаже до болка госпот нека му прости.
И јас им простувам,ама не им заборавам.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo