Софтверски проблеми

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Ти прави тоа што ти велам .. и имај доверба ! значи сум направил до сега преку 10000 компјутери
Извини ама не можам да ти дозволам да влезеш во мојот компјутер :) Ако можеш тука да ми помогнеш ок,ако не пак ок :) поздрав

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Извини ама не можам да ти дозволам да влезеш во мојот компјутер :) Ако можеш тука да ми помогнеш ок,ако не пак ок :) поздрав
Во ред .. кога немаш доверба .. еве го дечкото нека ти објасни .. можеби насреќа ке погодите :D ако не пофторно на сервис

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Во ред .. кога немаш доверба .. еве го дечкото нека ти објасни .. можеби насреќа ке погодите :D ако не пофторно на сервис
Батка верувај ми .. сум направил двојно повеќе од тоа ти што си го направил : )
без навреда

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
А ти толку јак сервисерџија си што незнаеш тука да дадеш насоки па мора да влезеш во компјутерот и да го средиш?:^)
ај пробај со тоа моето : )
Се симнува :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
А ти толку јак сервисерџија си што незнаеш тука да дадеш насоки па мора да влезеш во компјутерот и да го средиш?:^)
Го сфаќам што сака да направи .. Team viewer .. Ништо страшно.
Инаку ComputerService немора ако инсталира грешни драјвери да е крај на свет и да треба на сервис : )
Башка и дадов универзалка : )

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Се симнува :)
Значи имам искуство со тоа давање насоки .. па зезнале нешто .. па јас крив сум бил .. грешно сум сакал да му кажам сум сакал да му го расипам јас

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Го сфаќам што сака да направи .. Team viewer .. Ништо страшно.
Инаку ComputerService немора ако инсталира грешни драјвери да е крај на свет и да треба на сервис : )
Башка и дадов универзалка : )
Па добро али тоа универзалка знае да направи многу работи од кој .. ке треба потоа да се шета ваму таму ..иначе ке го зезни .. и потоа ајде објасни му што да направи .. кога ке ти рече дека компјутерот .. само што ке го влкучам и се рестартира сам :/