Ти прави тоа што ти велам .. и имај доверба ! значи сум направил до сега преку 10000 компјутериWindows XP ми е компјутерот...кај да видам тоа за звучната?
Ти прави тоа што ти велам .. и имај доверба ! значи сум направил до сега преку 10000 компјутериWindows XP ми е компјутерот...кај да видам тоа за звучната?
ШТО НАПРАВИ ?!Windows XP ми е компјутерот...кај да видам тоа за звучната?
Извини ама не можам да ти дозволам да влезеш во мојот компјутер Ако можеш тука да ми помогнеш ок,ако не пак ок поздравТи прави тоа што ти велам .. и имај доверба ! значи сум направил до сега преку 10000 компјутери
ај пробај со тоа моето : )Извини ама не можам да ти дозволам да влезеш во мојот компјутер Ако можеш тука да ми помогнеш ок,ако не пак ок поздрав
Во ред .. кога немаш доверба .. еве го дечкото нека ти објасни .. можеби насреќа ке погодите ако не пофторно на сервисИзвини ама не можам да ти дозволам да влезеш во мојот компјутер Ако можеш тука да ми помогнеш ок,ако не пак ок поздрав
Батка верувај ми .. сум направил двојно повеќе од тоа ти што си го направил : )Во ред .. кога немаш доверба .. еве го дечкото нека ти објасни .. можеби насреќа ке погодите ако не пофторно на сервис
А ти толку јак сервисерџија си што незнаеш тука да дадеш насоки па мора да влезеш во компјутерот и да го средиш?Во ред .. кога немаш доверба .. еве го дечкото нека ти објасни .. можеби насреќа ке погодите ако не пофторно на сервис
Се симнуваај пробај со тоа моето : )
Го сфаќам што сака да направи .. Team viewer .. Ништо страшно.А ти толку јак сервисерџија си што незнаеш тука да дадеш насоки па мора да влезеш во компјутерот и да го средиш?
Значи имам искуство со тоа давање насоки .. па зезнале нешто .. па јас крив сум бил .. грешно сум сакал да му кажам сум сакал да му го расипам јасА ти толку јак сервисерџија си што незнаеш тука да дадеш насоки па мора да влезеш во компјутерот и да го средиш?
Се симнува
Па добро али тоа универзалка знае да направи многу работи од кој .. ке треба потоа да се шета ваму таму ..иначе ке го зезни .. и потоа ајде објасни му што да направи .. кога ке ти рече дека компјутерот .. само што ке го влкучам и се рестартира сам :/Го сфаќам што сака да направи .. Team viewer .. Ништо страшно.
Инаку ComputerService немора ако инсталира грешни драјвери да е крај на свет и да треба на сервис : )
Башка и дадов универзалка : )