Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ова е само форум и редно е да го сфатите како така.
А по другите форуми незнам како е,но еве ти како по искусен во тоа ке речам дека ти верувам.
Моето искуство толку и така налага.
Ке пробав да ти одговорам доколку не постоеше реченицата дека ,,нема потреба,,.
Па и нека нема.
Ако мојот стаф околу некоја дискусија некого навредил,колку е моја кривицата,толку и негова што толку лично го сФака форумот.
Сепак е ова само забава,но за секој од нас на различен начин.
Кривци нема.
Кој сака слободно нека си ги бара.
Јас си изнесувам само мое мислење околу дешавките тука.
Но дека има променливост во ставовите,секако дека имало и ке има.
Но ретко кој си ја прифака грешката без да обвини некого.
Тој лик за мене беше исто само форумски лик како и секој од вас овде.
Нема да подржувам погреби во никој случај,па макар и изгледала лицемерна во очите на некој од вас.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Досадно е. Истите па истите муабети мелпомена. Почнуваш со нешто, се осврнуваш кон нешто друго и на крај завршуваш со сосема трето кое е да речам минато свршено време. И сеа ќе бараме кривец за тоа, не? Па дали си ти свесна за твоите директни навреди кои ги имаш упатено далеку повеќе пати од сите нас тука. Застануваш демек од страната на еден член, изиграваш негов заштитник. Знаеме добро дека правда на било кој форум немало и никогаш ќе нема. И сеа ќе удираш со главата во ѕид и демек ќе браниш свој став. Кој став? Кажи ми ти на мене кон што се заснова твојот став? Индиректно да вметнуваш некое твое размислување, твоја вистина? Ма немој.... Знаеш ли колку пати до сеа се имаш повторено за иста една работа? Колку повеќе имаш навредувано и понижувано за еден погреб кој да не го споменуваш форумов би бил далеку подобро место за дискусија? Велам дискусија, а не копање на очи. Ова сеа што го гледаш е најголема заслуга поради твојот начин на протнување на нешто што е веќе одамна завршено. Колку за пример, членот кој беше погребан го имам упознаено во живо. И ако тој сеа тука ми спомне дека не можело од 2 часовен муабет не можело да се направи некоја груба слика, веднаш ќе го демантирам, затоа што колку толку, нешто се осознава преку директниот контакт па макар и да е 2 часовен. А за разочарувањето, тоа беше шега. Но како кој сфатил, можда време е да се комуницира веќе исклучиво преку приватни пораки. За да другите не сфатат погрешно и го протолкуваат како навреда, пост со содржина која би ја вознемирила нивната приватност.
Ај да те прашам ама вака најискрено: Да беше рецимо погребот организиран кон мене, дали би застанала на моја страна? Еве и истите постапки јас ги правам, сум сакал да заминам од форумот тогаш, - дали би се залагала со контрање кон останатите?
Знам кој ќе ти биде одговорот. И не е потребен, затоа што ќе делуваш лицемерно.
Толку од мене, Бобо ако нешто сум ти згрешил тебе, јавно ти се извинувам.

Оти неможам да започнам концерзација со тебе? На игнор сум ти?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ако ова е форум и треба така да се сфати, тогаш треба и правилата така да се сфатат.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Оти неможам да започнам концерзација со тебе? На игнор сум ти?
Не, изглеа сум искључил ПП. Но сепак провери на аватарот дали се појавува „испрати приватна порака“.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако ова е форум и треба така да се сфати, тогаш треба и правилата така да се сфатат.
Апсолутно,се надевам дека сите ке ги сфатат конечно,вклучувајки те и тебе а богами и мене:)
Кој не ги сфака постојат санккции но тешко дека сите се санкционираат.
Ниту пак барам да бидат сите санкционирани.
Но дека санкциите се мерило за кој колку го почитува и тоа не е вистина.
јас ги прекршувам,и си признавам,но и тоа не значи дека штом сум признала треба да ми се Прашта :D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не. Ко ќе кликнам кај тебе вика овој член го забранил пристапот
Тоа е затоа што не те следам. кликни на аватарот и ќе ти се појави во средина pop-up прозорче за членот. Ќе има неколку информации, како следи, игнорирај итн. Таму имаш и Испрати порака.
Во случај да немаш таква опција, иди кај тебе во сандаче и кликни горе десно имаш испрати порака. Понатаму имаш до кого сакаш да испратиш и содржина на пораката.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Тоа е затоа што не те следам. кликни на аватарот и ќе ти се појави во средина pop-up прозорче за членот. Ќе има неколку информации, како следи, игнорирај итн. Таму имаш и Испрати порака.
Во случај да немаш таква опција, иди кај тебе во сандаче и кликни горе десно имаш испрати порака. Понатаму имаш до кого сакаш да испратиш и содржина на пораката.

Епа тоа де. Покушав во пораки да ти пратам со пополнување на името и вика неможе да се започне конверзација

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ова е само форум и редно е да го сфатите како така.
А по другите форуми незнам како е,но еве ти како по искусен во тоа ке речам дека ти верувам.
Моето искуство толку и така налага.
Ке пробав да ти одговорам доколку не постоеше реченицата дека ,,нема потреба,,.
Па и нека нема.
Ако мојот стаф околу некоја дискусија некого навредил,колку е моја кривицата,толку и негова што толку лично го сФака форумот.
Сепак е ова само забава,но за секој од нас на различен начин.
Кривци нема.
Кој сака слободно нека си ги бара.
Јас си изнесувам само мое мислење околу дешавките тука.
Но дека има променливост во ставовите,секако дека имало и ке има.
Но ретко кој си ја прифака грешката без да обвини некого.
Тој лик за мене беше исто само форумски лик како и секој од вас овде.
Нема да подржувам погреби во никој случај,па макар и изгледала лицемерна во очите на некој од вас.
Не дека ти намерно не го изнесуваш секој твој став на начин на кој сакаш да навредиш некого. Тука секој си изнесува свој став,и често сите гледаме ставови што се спротивставени на нашите,па нема расправии после секое.
Интелигентна личност си,но понекогаш премногу напорна.