Трето лице

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Што правите кога ќе се замеша трето лице во вашата врска? Дали тоа ве нервира?? и како се справувате со истото?

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Прво и праќам пораки на фејсбук да не се меша. Ако тоа не успее и вртам на мобилен и ја плашам. Ако и тоа не успее и праќам неколку „батки“ да и покажат со кого си има работа. :gjavol
И се ова у некој паралелен универзум. :D
Што има јас да се замарам и да се нервирам. Ако ме сака мене ќе ја игнорира, ако не ме сака ќе замине со неа. Значи, јас во ќар ќе бидам. Ме ослободила од некој невреден за мене.

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
го буцкам дечко ми,со една убава вечера,малку уживање....,и во меѓувреме ја вртам темата,доволно е за наредниот ден веќе да не ја видам,тој си ја свршил работата :giggle

Maks

Староседелец
Најпрво следува предупредување за третото лице што се меша.
Тоа ме нервира многу.
Ако продолжи со исто темпо и по предупредувањето, тогаш му следува "главната награда".

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyka

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
ма она ќе биде само пролазен дух за мене, не вреди воопшто да се замарам со трето лице, затоа што ако и ја шлакнам една, ќе праша кај е, и ќе бара уште...

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci and divaaa

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
Што има јас да се замарам и да се нервирам. Ако ме сака мене ќе ја игнорира, ако не ме сака ќе замине со неа. Значи, јас во ќар ќе бидам. Ме ослободила од некој невреден за мене.

Добро кажано, стојам на истото

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
земам калашников и ратататататтат 5 куршуми в душа и гото неам појке проблем...:)
офтопик: резервистите и тој тркачот......шо му ја запустел мајцата :)
онтопик: хм...тројка...доколку е женско мислам дека е помал проблем..... :) озбилно: трето лице.....мајчето негово/нејзино

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci and Jackal